Labdarúgás

2 órája

Mestermunka: Bódi Ádám ismét kitakarította a pókcsaládot a bal felsőből – videóval!

A volt debreceni középpályás ezúttal is vezére volt csapatának. Parádésra sikerült Bódi Ádám gólja, ráadásul egy asszisztot is kiosztott.

Molnár Szilárd

Bódi Ádám gólja mestermunka volt

Forrás: Facebook / Kolorcity Kazincbarcika Sport Club

Sorozatban harmadjára fogadta hazai pályán ellenfelét a Kazincbarcika az NB II. legutóbbi fordulójában. Múlt héten botlottak a borsodiak, hiszen 3–2-re kikaptak a Kozármislenytől, így mindenképp javítaniuk kellett. Természeten most is a kezdőcsapat tagja a volt a korábbi DVSC-s Varga József, Lucas, Bódi Ádám trió, utóbbi pedig ezúttal is vezér volt, gólpasszal és góllal vette ki a részét a győzelemből. Bódi Ádám gólja mestermunka volt: az első félidő hosszabbításában tekert parádésan a bal felsőbe nagyjából 22 méterről egy szabadrúgást.
Mivel 2–1-re nyert a Barcika, így elmondható, a rutinos középpályás elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy csapata újra fellépett a másodosztály dobogójára, és jelenleg feljutó helyen áll.

bódi ádám gólja, bódi ádám, varga józsef, dvsc, gól, békéscsaba, nb ii, kazincbarika-békéscsaba
Bódi Ádám gólja mestermunka volt
Forrás: Facebook / Kolorcity Kazincbarcika Sport Club

Kazincbarcika-Békéscsaba 2-1 (2-0) 
Kazincbarcika, 500 néző. V.: Berényi (Kovács G., Vad).

  • Kolorcity Kazincbarcika SC: Fadgyas – Polgár K., Varga J., Debreceni Á., Demeter M. – Ferencsik B. (Katona, 65.) – Pethő (Herjeczki, 65.), Lucas, Kártik, Bódi Á. (Pintér Á., 90.) – Szabó M. (Ternován, 77.). Vezetőedző: Erős Gábor.
  • Békéscsaba 1912 Előre: Uram – Kuzma, Kovács G., Csató – Komáromi (Szabó B., 46.), Pusztai (Hursán, 46.), Szatmári, Tóth M. (Hodonicki, 49.), Mikló – Sármány (Pintér N., 46.), Czékus (Kórodi, 73.). Vezetőedző: Csató Sándor.

Íme Bódi Ádám gólja:


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában