Kézilabda

2 órája

A kedvező előjelek ellenére sem bízhatja el magát a DEAC

Kerezsi Ádám szerint a Debreceni Egyetem alakulatának meg kell ismételnie az előző meccseken nyújtott produkciót, ha ez összejön, akkor nem lehet gond. Szombaton Csömörön játszik a DEAC kézilabda csapata.

Haon.hu

Eddig gyorsvonatként robog a DEAC kézilabdacsapata az NB I/B.-ben: Mándi Norbert legénysége négy kör után hibátlan mutatóval rendelkezik a másodosztályban. A debreceniek reményei szerint a sikerszéria szombaton 18 órától a Csömör otthonában folytatódik. Az újonc nem kapta el jól a rajtot, ugyanis négy bajnokin mindössze egy pontot szerzett. – Ugyan ebben az idényben még nem nyertek a csömöriek, ennek ellenére jó meccseket játszottak – kezdte a beszélgetést Kerezsi Ádám a gárda honlapján. – Sokan elvárhatják tőlünk a két pont begyűjtését, de nem szabad leírni az ellenfelet. Nyilván kellemes teher az, hogy a többség a csapatunkat tartja a hétvégi összecsapás esélyesének. Azt nem szabad elfelejteni, hogy nagyon kiegyenlített a bajnokság mezőnye, ezért idegenben sehol sem lehet biztosra menni. Amennyiben az eddigi mérkőzéseken nyújtott stabil védekezésünk jó kapusteljesítménnyel párosul, illetve elöl megismételjük a kreatív támadójátékot, akkor reális esélyünk lesz a diadalra. A múlt héten a felkészülésünket betegségek hátráltatták, de szerencsére már mindenki meggyógyult – mondta a védelem egyik oszlopa, aki hozzátette, Csabai Gergely bokasérüléssel bajlódik, ennek ellenére a beállós minden bizonnyal pályára fog lépni szombaton.

deac kézilabda, kézilabda, deac, kerezsi ádám, csömör, csömör-deac
Újabb győzelemre készül a DEAC kézilabdacsapata
Forrás: DEAC-archív

 

NB I/B., 5. forduló
Csömör-DEAC
2024. 10. 05. (szombat) 18.00, Csömöri Sportcsarnok

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában