Felkészülési mérkőzés

3 órája

DVSC: hatgólos meccsen győzelem a Békéscsaba ellen – fotókkal

Felkészülési mérkőzést játszott szombaton a Loki a Békéscsaba ellen. A DVSC 4–2-re nyert.

Haon.hu

A válogatott mérkőzések miatti bajnoki szünetben felkészülési összecsapást vívott a Loki, amely szombaton az NB II-es Békéscsabát fogadta Pallagon – számolt be róla honlapján a DVSC.

Felkészülési mérkőzésen vezette győzelemre a DVSC csapatát Dzsudzsák Balázs
Felkészülési mérkőzésen vezette győzelemre a DVSC csapatát Dzsudzsák Balázs
Forrás: Kiss Annamarie

Mint írják, a találkozó elején a DVSC dominált, a 13. percben Bárány Donát büntetőből elért góljával a hazaiak meg is szerezték a vezetést, ám még a szünet előtt Vólent egyenlíteni tudott. A második játékrész egy gyors gólváltással indult, Szuhodovszki Soma góljára 11-esből Vólent válaszolt, majd szintén büntetőből Szuhodovszki Soma is duplázni tudott. A 4-2-es végeredményt a fiatal Kaye Shedrach állította be a 90. percben.

A tények

DVSC-Békéscsaba 4-2 (1-1)

DVSC: Megyeri – Stojkovic, Kocsis G., Pellumbi, Ferenczi, Braga, Szuhodovszki, Senaga, Dzsudzsák, Domingues, Bárány. Cserék: Pálfi, Dreskovic, Sain, Shedrach, Lénárt, Silue, Szécsi, Polozhyi, Lagator. Vezetőedző: Máté Csaba.

Gól: Bárány (13., 11-esből), Szuhodovszki (53., 70., a másodikat 11-esből), Shedrach (90.), illetve Vólent (36., 56., a másodikat 11-esből).

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában