Senki sem maradt ülve!

2 órája

Óriási tombolás, örömkönnyek, kitörő boldogság: így szurkoltátok ki a pontot a DVSC–FTC meccsen! – fotókkal, videóval

A végéig nyílt volt a rangadó. A Loki a talán még a tavalyinál is erősebb Ferencváros ellen időn túli büntetővel mentett pontot, így véget ért egy 2011 óta tartó sorozat. Íme, a DVSC–FTC mérkőzés fotói!

Tóth Huba Elemér

Egy Loki–Fradi meccs minden sportszeretőt felcsigáz, legyen szó labdarúgásról vagy akár kézilabdáról. Érdemes volt kilátogatni a szerdai DVSC–FTC rangadóra, amely rengeteg drámai fordulatot hozott, és végül megérdemelt pontosztozkodással ért véget.

DVSC–FTC 26-26
A DVSC–FTC meccs után a szurkolók java megvárta a játékosok tiszteletkörét
Fotó: Czinege Melinda

Már eleve érdekesen kezdődött az összecsapás, hisz a kapusok egy-egy büntetőt hárítottak, az első gól csupán a 6. percben esett. Aztán ahogyan az a női kézilabda NB I.-ben is sokszor előfordul, hol az egyik, hol a másik oldalon hatalmas hullámhegyek után jöttek a hullámvölgyek jöttek. Egy kétperces kiállításnak is köszönhetően a félidőre egy gólra zárkózott vissza a DVSC Schaeffler, így a hazai lelátón sokan a szünetben arról beszéltek: bármennyire is erős a Ferencváros, úgy érzik, most tényleg meg lehet fogni őket. 

DVSC–FTC: a debreceniek pontot mentettek 

Noha a debreceni ultrákat még továbbra sem láthatjuk a kézilabdások találkozóin, becsülendő az a mag, amely jó hangulatot próbált teremteni a Hódos Imre Rendezvénycsarnokba. A végjátékra pattanásig feszültek mindenki idegei, a lányoknak kellett a biztatás – jött is mindkét oldalról a vastaps. A végén pedig a hangorkántól „felrobbant” a Hódos, ugyanis a házigazdák kapusa, Jessica Ryde bravúrt bravúrra halmozott. Majd hiába talált be a mezőny egyik legjobbja, Emily Bölk, Füzi-Tóvizi hetest harcolt ki, amit Sercien-Ugolin időn túl gólra váltott! Így alakult ki a 26–26-os végeredmény, a lokisták körtáncot jártak, a szurkolók pedig még percekig éltették kedvenceiket. 

Volt, akinél még el is törött a mécses, nem véletlenül, hiszen a DVSC a Fradi elleni hazai bajnokiján legutóbb 2011-ben nem kapott ki, így tehát debreceni szempontból egy rossz sorozat ért véget. A bajnoki címvédő Ferencváros játékosai pedig csalódottan ballagtak le a pályáról, hiszen számukra ez a pontvesztés akár még sokba kerülhet.

Az utolsó perc történései itt nézhetők vissza:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában