Beszélgetés

2 órája

Paralimpiai bajnokokkal találkozhatnak az érdeklődők a Nagytemplomban!

A magyar parasport legújabb legendáinak történetét ismerheti meg, aki elmegy a Nagytemplomba. A „Hátrányból előny – talkshow magyar paralimpiai csillagokkal” című beszélgetésből nem csak a sportszeretők inspirálódhatnak majd.

Molnár Szilárd

„Hátrányból előny – talkshow magyar paralimpiai csillagokkal” címmel szervez különleges beszélgetést élsportolókkal a Debrecen-Nagytemplomi Református Egyházközség és a Magyar Paralimpiai Csapat pénteken 17 órától a debreceni Nagytemplomban. A Magyar Paralimpiai Csapat 39 sportolója 13 sportágban, 68 versenyszámban képviselte a nemzeti színeket a párizsi paralimpián, ahonnan – minden idők egyik legeredményesebb szereplését követően – 15 éremmel tért haza. A paralimpia a sportnál sokkal többről szól: megmutatja, hogy nincs legyőzhetetlen akadály. A „Hátrányból előny – talkshow magyar paralimpiai csillagokkal" című beszélgetés egyedülálló környezetben ad lehetőséget a magyar parasport legfrissebb legendáinak megismerésére, amelyből valamennyien inspirációt meríthetünk. 

hátrányból előny, nagytemplom, debrecen, beszélgetés, paralimpia, párizs, olimpia, gátfutó, vívás, úszás, kajak, konkoly zsófia., kiss péter pál, osváth richárd, kerekes gréta, becsky andrás, dsi debrecen, debreceni nagytemplom
Hátrányból előny: klasszis sportolók beszélgetnek a Nagytemplomban
Forrás: Magyar Olimpiai Csapat

Hátrányból előny: saját történetükön keresztűl mutatnak példát az élsportolók

Az esemény vendégei Konkoly Zsófia háromszoros paralimpiai bajnok úszó, Kiss Péter Pál kétszeres paralimpiai bajnok kajakos, Osváth Richárd, a DEAC paralimpiai ezüst- és bronzérmes vívója, Kerekes Gréta, a DSI Debrecen olimpikon gátfutója, valamint Becsky András, a Debreceni Sportcentrum ügyvezető igazgatója lesznek. A beszélgetést Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke fogja moderálni. A részvétel ingyenes, de érdemes az esemény Facebook-oldalán keresztül előre beregisztrálni. Október 4-e az Állatok Világnapja, ezért a rendezvényt terápiás kutyák felvonulása és bemutatója vezeti majd fel a Nagytemplom előtti téren.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában