A nap legfontosabb anyagai

1 órája

Árverésre bocsájtják az ultrák a levetetett DVSC-mezeket

Mozgalmas volt a hétvége első napja. Hírösszefoglaló Hajdú-Biharból.

Haon.hu

Az újabb vereséget rosszul viselték az ultrák, a mezeket is levetették a játékosokkal

Forrás: Czinege Melinda

Kétségtelenül a szombati nap egyik legkiemelkedőbb híre a Loki újabb veresége volt. A Paks elleni, 5-0-ás vereség után az ultrák nem kegyelmeztek, levetették a DVSC játékosaival a mezeket, amelyeket - a közösségi oldalukon közzétett bejegyzés szerint - árverésre bocsájtanak. A befolyt összeget jótékony célra fordítják. 

Itt azonban még nem ért véget meglepő események sora, ugyanis a vereség után Dzsudzsák Balázs kikelt magából, üvöltve szakította félbe Megyeri Balázs interjúját. 

Tragédiákról is szólt a szombat

  • Árokba csapódott egy autó Derecske és Földes között, két gyermek is megsérült. A mentők összesen négy személyt láttak el. 
  • Szerencsétlen baleset: forró fürdő miatt halt meg egy idős nő Debrecenben. A családnak az tűnt fel, hogy az asszony nagyon sokáig van a fürdőszobában. A helyszínre mentőhelikoptert is riasztottak, a nőt azonnal a debreceni kórházba szállították, ahol nem sokkal később életét vesztette.
  • Továbbra is kórházban kezelik azt az idős férfit, akire pénteken esett betondarab egy erkélyről a debreceni Holló János utca járdáján, derült ki a Debreceni Egyetem tájékoztatásából. 

Finomságokból nem volt hiány

Kiderült, hogy a hagyományos kolbász meg sem közelíti a téglásit. És azt is megtapasztaltuk, hogy porcukorral is lehet isteni étel. Kolbásztöltő napon jártunk Tégláson. 

Ajánljuk még:

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában