Labdarúgás

2 órája

Eljött a váltás ideje? – Sándor Tamás tíz meccs után felajánlotta lemondását – videóval

A Mátészalka egy győzelemmel, négy döntetlennel és öt vereséggel az utolsó előtti helyen áll a bajnokságban. Sándor Tamás csapata múlt hétvégén a Kisvárda II.-től kapott ki.

Haon.hu

Mint arról már olvashattak, mindkét hajdú-bihari együttes kikapott múlt hétvégén a labdarúgó NB III. északkeleti csoportjában: a kis Loki a Nyíregyháza ellen szenvedett vereséget, míg a DEAC a Hatvannal szemben maradt alul. Hazai pályán a Mátészalka sem járt sikerrel, a Kisvárda II. elleni szabolcsi derbi a vendégek 2–0-s győzelmével zárult, a mérkőzés után pedig a DVSC legendája, Sándor Tamás felajánlotta lemondását.

Sándor Tamás, Mátészalka
Sándor Tamás vajon tovább irányítja a Mátészalkát?
Forrás: Mátészalkai MTK-archív

Sándor Tamás nem kertelt: nem játszottak jól, problémákkal küszködnek, ezért elfogadja, ha a Mátészalka vezetősége a váltás mellett dönt

Mint arról a Szon is írt, Sándor Tamás a Mátészalka-Kisvárda II. meccs után rendkívül csalódottan állt a kamerák elé. – Számukra nem indult jól a mérkőzés, már a 3. percben egy kényszerű cserét kellett végrehajtanom, ez azonban nem befolyásolta döntően a találkozó alakulását. Sajnos aztán már nem tudtunk úgy belenyúlni a csapatba, hogy a hátrányból visszajöjjünk. Két védelmi hibából kaptunk gólt, ha védők játszottak volna a saját pozíciójukban, ezeket a helyzeteket meg tudták volna oldani. Problémákkal küszködünk, a dinamikusabban játszó, helyzeteit jobban kihasználó Kisvárda II. megérdemelten nyert. A második félidő második részében volt ugyan egy fellángolásunk, de az adódó lehetőségeinkkel nem éltünk. 

Természetesen beszéltem a vezetőkkel, elmondtam neki, hogyha esetleg mással képzelnék el a jövőt, a váltást nyugodtan tegyék meg

– nyilatkozta.

Az ügyben egyelőre nem történt fejlemény, így tehát továbbra is még Sándor Tamás az utolsó előtti (15.) pozícióban tanyázó Mátészalka vezetőedzője. A csapat következőnek vasárnap az 5. helyen álló Egerhez látogat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában