Ismét támadják hazánkat

2 órája

Újra külföldről akarják megmondani, milyen kormánya legyen Magyarországnak

Újra külföldről akarják megmondani, milyen kormánya legyen Magyarországnak! Manfred Weber akar diktálni, aki a migráció és a háború legfőbb támogatója – hívta fel a figyelmet Menczer Tamás kedden a közösségi oldalán.

MW

Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) elnöke felszólal az Európai Parlament plenáris ülésén Strasbourgban

Forrás: MTI

Fotó: Purger Tamás

Tegnap Magyar Péter elmondta, mi Weber támogatásának ára! Le kell mondani a nemzeti szuverenitásról! Azaz be kell engedni a migránsokat, csatlakozni kell a háborúpártiakhoz, el kell törölni a multik által fizetett adókat, a rezsicsökkentést, és el kell venni a 13. havi nyugdíjat

– figyelmeztetett a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Magyarországról csak a magyar emberek dönthetnek! A nemzeti konzultáció során védjük meg Magyarországot!

– zárta sorait a politikus.

Magyar Péter annak a Manfred Webernek a segítségét vette igénybe a mentelmi jogának fenntartásáért, aki régóta Magyarország rosszakarója, számtalanszor támadta az Orbán-kormányt, élharcos a hazánknak járó uniós pénzek visszatartásában. Az Európai Néppárt bajor elnöke a támogatásért minden bizonnyal elvárja a frakciójában helyet foglaló Tisza Párt elnökétől, hogy a jövőben úgy táncoljon, ahogy ő fütyül.

Menczer Tamás: a nemzeti konzultáció jó lehetőség az ország megvédésére!

Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója kedden az M1 aktuális csatornán. emlékeztetett, hogy a Fidesz–KDNP-frakció, kétnapos, esztergomi ülésén felkérte a kormányt, hogy indítson nemzeti konzultációt a gazdasági semlegességről, a béremelésről, a családok, a kis- és középvállalkozások támogatásáról, a megfizethetőlakhatásról és a munkáshitelről.

Azért most, mert a válságok megváltoztatták a világot, és az lesz sikeres, aki az új helyzetre a legjobb választ adja – mondta. Hozzátette, a brüsszeli válasz a blokkosodás, a gazdasági és kereskedelmi hidegháború, ami szankciókhoz, inflációhoz, energiaár- és élelmiszerárrobbanáshoz vezetett. A blokkosodás káros Magyarországnak, mert az ország a nyugati blokk szélén helyezkedne el – szögezte le.

Kifejtette: a magyar válasz a gazdasági semlegesség, ami azt jelenti, hogy nem vagyunk senkinek alárendelve, csak a magyar érdek szerint járunk el, és minden irányba folytatjuk a beruházási, gazdasági, piaci, energetikai együttműködést. Ez teszi lehetővé jövőre a 3-6 százalékos gazdasági növekedést, a növekedés pedig a kkv-k támogatását, a családtámogatásokat, a megfizethető lakhatást és a munkáshitelt – sorolta.

Azért van szükség a nemzeti konzultációra, arra, hogy a magyar emberek, ha egyetértenek a kormány céljaival, támogassák azokat, mert látható, hogy Brüsszelben más utat szánnak Magyarországnak, és a baloldal Brüsszelhez csatlakozott – hangsúlyozta.

Emlékeztetett arra, hogy vannak már eredmények, amelyeket a kormány és a magyar emberek közösen értek el; ilyen az egymillió új munkahely, a 13. havi nyugdíj, a fiatalok adómentessége, a családtámogatási rendszer, az eddigi eredmények megvédéséhez és az új célok eléréséhez ismét egyetértési pontokat kell kialakítanunk, új egyezségre van szükség a kormány és az emberek között. Magyarország képes a megfogalmazott célok elérésére, „meg tudjuk csinálni, és ha a magyar emberek támogatnak bennünket, meg is fogjuk csinálni” – fűzte hozzá.

A Kossuth rádió Jó reggelt Magyarország! című műsorában Menczer Tamás többek között arról beszélt, hogy a múlt szerdai, európai parlamenti vitán világosan látható volt, hogy megalakult a Manfred Weber, Ursula von der Leyen és Magyar Péter alkotta tengely, és Dobrev Klára is ott „mozgolódik mellettük.”

Von der Leyen és Manfred Weber teljes erővel támadja a magyar szuverenista kormányt, és helyzetbe akarják hozni Magyar Pétert, aki bármit végrehajt, amit kérnek tőle – mondta. Manfred Weber elvárja Magyar Pétertől, hogy támogassa a háborút és a bevándorlást, és Magyar Péter nem tehet mást, mert „fogott ember”, a mentelmi joga Manfred Weber kezében van – jegyezte meg.

„Ugyanaz a szándék a tengely minden szereplőjénél, a magyarok békéjét, biztonságát és gazdasági érdekeit megvédő, szuverenista Orbán-kormányt meg akarják buktatni, és egy bábfigurákból álló, irányítható kormányt akarnak iderakni” – fogalmazott.

Ezt nem hagyjuk, de akkor tudunk a brüsszeli támadásoknak ellenállni és a gazdasági céljainkat elérni, ha a magyar emberek megerősítenek bennünket, amire jó lehetőség a nemzeti konzultáció – tette hozzá a kommunikációs igazgató.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában