Szponzorált tartalom

2020.11.18. 15:08

Kulcsszerepben az evőeszközök

Legyen szó akár hétköznapi étkezésről, akár ünnepről, azt mindannyian tudjuk, hogy egy szépen terített asztal mellé ülve a kedvünk is más lesz.

Forrás: etkeszlet.hu

De nem elég a szépen terített asztal, ha a tányérok mellett használhatatlan vagy a mosogatógépből kivéve elszíneződött, elhomályosodott, kopott, karcos vagy egyenesen funkcionalitásában nem megfelelő, használhatatlan evőeszközök vannak. Az evőeszközöket gyakran gondoljuk kevésbé fontosnak, pedig csúnya kanállal, vágni nem képes késsel sokat veszítünk az egész étkezés minőségéből.

Az igazán gyönyörű terítékhez pedig igényes evőeszközök illenek.

Funkcionalitás és minőség

Ha nem csupán a mennyei fogásokkal szeretnéd elkápráztatni vendégeidet, akkor a szép evőeszközök is részei kell, hogy legyenek a tálalásnak. Az evőeszközök esetében a funkcionalitás, a magas minőség, a kiváló formatervezés, a megfelelő anyaghasználat és a kivitelezés egyaránt kulcsfontosságú, ezekre mind ajánlatos odafigyelni. Ha a kés nem elég éles, kínszenvedés vele enni. Ha a kanál és a villa elhanyagoltnak, foltosnak látszik, az evés öröme is csorbul. Mintha koszos, foltos ruhákban indulnánk dolgozni, ételmaszatos szerződéseket írnánk alá, vagy kávéfoltosan adnánk be a munkánkat a főnöknek.

Van választási lehetőség az evőeszközök körében is. A klasszikus aranyozott kések, villák és kanalak megkoronázzák a megterített ünnepi asztalt, s valódi eleganciát csempésznek az étkezőbe. A gyönyörű, rozsdamentes acélból készült evőeszközök színes műanyag vagy szilikonfogantyújukkal modern hangulatot és vidámságot árasztanak. A gyermekeknek készült gyönyörű mintájú, a kicsi kezekbe remekül illeszkedő evőeszközökkel nem lesz többé harc az evés a legkisebbeknél sem, ezután mindig örömmel próbálgatják majd az önálló evést, a szülők nagy örömére. Még a salátákhoz is kedvet csinálnak az elegáns salátatálalók.

A Villeroy & Boch evőeszköz-kollekciók minden szempontot és igényt kielégítenek. 4 darabos evőeszközkészletektől egészen a 113 darabosig gazdag kínálatból választhatóak, attól függően, mire van leginkább szükségünk.

Kanál, kés, villa, mi kellhet még?

Legyen szó akár desszertvilláról, a tortához készült tortakésről vagy tortalapátról, tálalóvillákról vagy tálalókanalakról, merőkanalakról, szószos kanalakról vagy kifejezetten halas ételekhez tervezett halvilláról és -késről, igazi örömöt akkor lelünk ezekben az eszközökben, ha azokat megfelelően alapos gyártási folyamat során készítették, és így tartós és minőségüket megőrző termékeket vásárolunk. Ha kiesik a kés a nyeléből, vagy az evőeszközök fénye elhomályosodik, elveszítik színüket és csillogásukat a mosogatógépben, akkor biztosak lehetünk abban, hogy rosszul választottunk. Ha beruházunk egy új evőeszközkészletbe, az legyen szép, bírja a mosogatógépet, legyen tartós, valóban hosszú életű, ezért készüljön minőségi alapanyagokból, és szépen illeszkedjen a tányérokhoz és tálakhoz, amikkel az asztalt terítjük meg.

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában