Bulvár-celeb

2 órája

Itt a vége: ezt reagálták a rajongók Azahriah visszavonulására

A fiatal sztár a Youtube-csatornáján tájékoztatta a követőit a döntéséről.

MW

Azahriah meglepte a rajongóit

Fotó: Kiss Annamarie

Azahriah, polgári nevén Baukó Attila váratlanul bejelentette a visszavonulását – írja az Origo. 

Itt az ideje megpihenni, sok dolgot helyretenni, gondolkozni, változtatni, de legfőképpen tanulni tovább és fejlődni. Nem tudom, mikor találkozunk legközelebb, de biztosan érzem, hogy az a jelenés nagyobb lesz, mint bármi eddig. Őszintén hálásan köszönöm nektek az elmúlt 3 év pörgést, nagyon vigyázzatok magatokra, keressétek a saját utatok és minden erőtökkel a fejlődésen legyetek, és hogy szeretettel/megértéssel álljatok embertársaitokhoz. Nov. végén jön a film/pusi koncertfilm most meg lemegy az Európa-tour, eztán egy darabig felszívódok

 - írta az énekes. 

azahriah
Hosszabb időre elhagyja a színpadot Azahriah 
Fotó: Dodó Ferenc / Forrás: MW 

Váratlan volt

A rajongókat váratlanul érhette Azahriah bejelentése, hiszen korábban sehol nem beszélt arról, hogy pihenni szeretne. El is árasztották az oldalát a kommentek, sokan megértik a döntését:
„Váratlanul ért és kicsit megijeszt most ez, mindazonáltal nyilván érthető, ha szünetre vágysz, csak remélni tudom, hogy nem ez a vége” – írta egy kommentelő. 

„Büszke rád mindenki Ati! Vigyázz magadra és jó pihenést! Nagyon szeretünk” - üzente egy másik.

„Kedves Azi! Rád fér a pihenés. Sok munkád és energiád van ebbe az évbe. Alig várjuk a koncertfilmet. De annál jobban a visszatérést. Rettentő módon hiányzol már most” - írta a bejelentés mellett egy rajongó.

Másivalaki ezt kommentelte: „Hiányozni fogsz, várunk vissza! Megérdemled a pihenést és egy kicsit elengedni ezt a rohadt nagy nyomást, ami rajtad van. Legenda vagy!”

Nagy sikerei voltak

Májusban három nagykoncertet adott a Puskás Arénában és a Sziget Fesztivál nagyszínpadára is meghívást kapott. Jövő hónapban kerül a mozikba a zenész életútját bemutató film.  

A 22 éves előadó a Mi vagyunk Azahriah című filmről nemrég így nyilatkozott: 

Ha már filmet csinálunk, akkor abban én nem akarok látszódni. Nagyon sokszor érzem magam tehetetlennek, de ez alól egyetlen dolog szabadít fel, az a zene. Ha egy zenében azt éreztem, hogy ez nekem támaszt nyújt, akkor az olyan volt, mint egy otthon. Nekem nem volt más opció az életben, csak az, hogy én befussak.

Azahriah a YouTube éves hazai toplistáján közönségkedvenc lett összesen 311 millió megtekintéssel, az introvertált dal az ország legnépszerűbb slágere lett a Spotify-on, míg 3korty című slágere a YouTube-on nyerte el az első helyet.

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!