egyazon előadáson

2020.01.09. 11:55

A lányával lép színpadra

Fésűs Nelly zenés színdarabban játszik a szülővárosában.

Fotó: Molnár Péter

Alig telt el pár nap, mióta Fésűs Nelly az újévi posztjában a nagyobbik lányával, a január 1-jén 17. évét betöltő Horváth Csengével büszkélkedett, nemsokára személyesen is láthatja őket a debreceni közönség.

Az énekes-színész és lánya a szülővárosában játszik egyazon darabban, a Babaváró című komédiában január 10-én. Anya és lánya első közös színházi darabját 2019. október végén mutatták be Budapesten, az OFF Kultur társulatával, a H. Varga Tamás rendezésében elkészült musicalben pedig a való élethez hasonlóan anyja-lányát alakítják.

Nem csak szépséget örökölt

Fésűs Nellyt legutóbb Robin Hawdon Forró hétvége című vígjátékában láthattuk a VOKE Egyetértés Művelődési Központjában, a Vidám Színpad előadásában, Szabó Sipos Barnabás és Beleznay Endre oldalán.

Az új produkció hétköznapi figurák hétköznapi problémáit tárja elénk, a főbb szerepeket Czigány Judit, Pál Tamás, Fecske Dávid, Putnoki László, Eszlári Judit, Petri Viktor és Babják Annamária játssza.

Csenge nemcsak szépséget, hanem tehetséget is örökölt édesanyjától. A fiatal lány több külföldi, rangos zenei versenyről is jelentős szakmai sikerekkel térhetett haza, s tavaly ősszel Hevesi Tamás mellett is bizonyított a Sztárban sztár meg egy kicsi című vetélkedőben. Fésűs Nellyt férjével, Vajtó Lajossal legutóbb a Nyerő Páros című sztárpárshow-ban láthattuk, ahol második helyezést értek el, nemsokára viszont arra is fény derül, hogy lányával, Horváth Csengével is nyerő párost alkotnak-e.

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában