Bulvár

2024.07.19. 11:06

Horváth Csenge esküvői ruhában pózolt, a rajongók találgatnak a nagy napról

A fiatal modellt gyönyörű esküvői ruhában kapták lencsevégre. Horváth Csenge álomba illően állapodhat meg, ha készen áll rá.

Haon.hu

Horváth Csenge mindig képes meglepni rajongóit külsejével és ez most sem történt másképp. Fésűs Nelly lánya maga osztotta meg közösségi oldalán, hogy magára öltötte a fehér fátylat, és mint egy hercegnő tündököl képein megállapodásra készen. Így néz ki a csodálatos modell sztárcsemete esküvői ruhában – olvasható a Riposton.

Horváth Csenge esküvői ruhában, és a fehér paripa
Horváth Csenge esküvői ruhában, és a fehér paripa
Forrás: Horváth Csenge / Instagram

Disney mesébe illő jelenet

Az első pillantásra tökéletesen romantikus jelenet - Csenge gyönyörű esküvői ruhában, egy fehér ló mellett - sokakban felkeltette a kíváncsiságot. Vajon eljött az idő, hogy elkötelezze magát? De hamar kiderült, hogy minden bizonnyal egy fotózás miatt vette fel az esküvői ruhát, véletlenül sem azért, hogy elköteleződjön egy életen át. De tényleg mintha csak egy álom esküvőn kapták volna lencsevégre modellt a fehér paripával:

Tatjanával lőttünk egy gyors képet két helyszín között

 – írta a képhez Csenge.

Horváth Csenge bepánikolt?

Meglepődést válthatott ki, mikor Csengének a mesebeli helyzet ellenére mégiscsak, kírása szerint pánik ült ki az arcára.

Ebből mi lesz… Pánik az arcomon

 – írta közösségi oldalán. 

A pánik oka sokak szerint egyszerűen a hőség volt
A pánik oka sokak szerint egyszerűen a hőség volt 
Forrás: Horváth Csenge / Instagram

Ezt a megjegyzést sokan különféleképpen értelmezték. Néhány rajongó azt gondolta, Csenge pánikolása csak azért lehetett, mert hatalmába kerítették az érzelmek az esküvői ruhát hordva, de a rajongók ezt túlgondolásnak tartják, szerintük a modell csak a hőség miatt aggódott.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában