Nézzenek oda!

2024.08.15. 16:25

Megyeri Csilla máris újra kapcsolatban van?

A szakítás óta több pletyka is kering az interneten, hogy vajon mi lehet az oka a különválásnak. Megyeri Csilla jövőjéről még egy jósnő is megszólalt.

Haon.hu

Néhány napja mindössze, hogy kiderült: közel 11 év után véget ért Megyeri Csilla és Molnár Zsolt párkapcsolata. A szakítás óta a rajongók csak találgatni tudnak, de több pletyka is kering az interneten a szomorú búcsú körülményeiről. A Ripost cikke most megvillantotta, vajon milyen jövőt tartogathat Csilla számára a sors. Tekintve, hogy egy szakítás és annak feldolgozása sok esetben gyászfolyamat, meglepőnek számít Megyeri Csilla jelenlegi állapota. Korábban beszámoltunk róla, hogy a tévés Itáliában vakációzott a bejelentés idején, és látványosan ki volt virulva a friss képeken. 

Vajon kivel vakációzott Megyeri Csilla
Vajon kivel vakációzott Megyeri Csilla
Forrás: Instagram / Megyeri Csilla

Mint írják, a netes nyomozók úgy vélik, hogy Csillát új választottja, méghozzá a bokszedzője kényezteti a csizma alakú országban. Az illető nem más, mint Nicola Sarciá egykori bokszoló, aki meg is osztotta Csilla egyik nyaralós, páros ebédjéről szóló sztoriját, illetve a műsorvezető is tett ki olyan videót, ahol látható, hogy egy Nicolára erősen hajazó pasival biciklizget éppen. Nos, ez persze még semmire sem bizonyíték, a netezők azonban már tudni vélik, hogy Csilla új választottja az edzője.

Megyeri Csilla jövőjéről jósnő is beszélt

A Ripost megkereste Lénárt Évi sztárjósnőt, parapszichológust a témában. Arra voltak kíváncsiak, hogy vajon hogyan alakul a műsorvezető magánélete a jövőben. Érdekes választ kaptak.

Valóban egy másik férfi a szakítás oka, Csilla már régóta kacsintgatott más felé, Zsolti hiába tett meg mindent, Csilla nem akar békülni. Így hiába a férfi minden igyekezete, Csilla és ő már soha többé nem lesznek együtt

- árulta el megkeresésükre a sztárok jósnője.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában