Bulvár

2024.08.14. 15:52

Cserpes Laura a Távol-Keleten bizonyíthatja rátermettségét

Az énekesnő ismét indul az Ázsia Expresszben, ám ezúttal nem egyedül. Cserpes Laura erőpróbájának ezúttal a Fülöp-szigetek, majd Tajvan ad otthont.

Haon.hu

Cserpes Laura ezúttal a Fülöp-szigeteken kezdi a versenyt

Forrás:  MW-archív

Nem kell már sokat várni arra, hogy elstartoljon a TV2 kaland-reality műsora, ugyanis a csatorna bejelentette, hogy szeptember elsejétől képernyőre tűzi az Ázsia Expressz ötödik évadát. Az Ördög Nóra műsorvezetésével készült szuperprodukció ezúttal a Fülöp-szigeteken kezdődik, majd pár hét múlva Tajvanra is ellátogatnak a még versenyben lévő párok. Azt talán mondani sem kell, hogy a műsor ezúttal sem lesz kíméletes a szereplőkkel. Cserpes Laura hatalmas kihívásoknak nézhet elébe, ugyanis jó eséllyel az idei évadban lesz a legkeményebb erőpróba, amit a nézők látni fognak, ezért hatalmas segítség lehet, hogy a debreceni születésű énekesnő ezúttal édesapjával közösen száll majd versenybe – derült ki a Bors cikkéből. 

293A5035Cserpes Laura édesapjával, Cserpes Istvánnal közösen száll versenybe
Cserpes Laura édesapjával, Cserpes Istvánnal közösen száll versenybe
Forrás: MW-archív

Cserpes Laura mellett sokan mások is próbára teszik magukat

Az indulók között ott van Till Attila és Stohl András, Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István, Laky Zsuzsi és Dietz Guszti, Sáfrány Emese és Béres Anett, Jolly és Szuperák Barbara, Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián, Zsigmond Angéla tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende. És van itt még egy páros, akik később csatlakoztak a csapathoz: Dárdai Blanka és L.L. Junior. Utóbbi duó ezúttal nem vett részt az Ázsia Expressz sajtótájékoztatóján, ám a többiek tiszteletüket tették.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában