Bársony Klaudia története

2 órája

Bűnözőkre vadászott a csinos debreceni exzsaru, most a szépülni vágyók vadásznak rá

Összesen 10 évig szolgált Hajdú-Biharban, aztán otthagyta a rendőrségi pályát. Bársony Klaudia szépségtanácsadóként épít új karriert, a döntését egyáltalán nem bánta meg.

Haon.hu

Tíz évig volt rendőr Hajdú-Biharban, de otthagyta az állományt, és ma szépségtanácsadóként dolgozik Bársony Klaudia, akivel a Metropol beszélgetett nemrég. A csinos exrendőrnő Biharkeresztesen dolgozott 5 évet, majd átkerült a Debreceni Nemzetközi Repülőtérre, a most Debrecenben élő lány azonban érezte, hogy nem ez az a hivatás, amire igazából vágyik.

Bársony Klaudia debrecen szépségtanácsadó rendőr
Hivatást váltott Bársony Klaudia, és egyáltalán nem bánta meg
Forrás: Metorpol / Philip

Bársony Klaudia érezte, hogy váltania kell

Még a rendőrségnél volt, amikor elvégezte az OKJ-s Szépségtanácsadó képzést, leszerelése után pedig el is indította a vállalkozását.  – A rendőrségnél töltött idő alatt jöttem rá, hogy egy kreatívabb, nőiesebb, sokoldalúbb munkára van szükségem. A rendőri munka rendkívül megterhelő mind fizikailag, mind mentálisan. Az éjszakai, illetve hétvégi szolgálatok megnehezítették a családi élet és a munka közötti egyensúly megtartását.

Éreztem, hogy váltanom kell, hogy megélhessem az álmaimat. 2023. augusztus 31-én szűnt meg a munkaviszonyom, 2024 márciusában pedig el is indítottam a vállalkozásomat

mondta Bársony Klaudia, aki szabadidejében továbbképzéseken is részt vett, Európa- és magyar bajnok oktatóktól tanulva. Most körülbelül 80 vendége van, és arra is felkérést kapott, hogy legyen az egyik prémiummárka nagykövete.

Bársony Klaudia debrecen szépségtanácsadó rendőr
Az exrendőr kezei között jelenleg körülbelül 80 vendég szépül
Forrás: Metropol / olvasói fotó

A fiatal szakember azt tanácsolja mindenkinek, aki hasonló nagy karrierváltáson gondolkodik, hogy ne hagyja, hogy a félelem vagy a bizonytalanság visszatartsa.

Ha rendőr szeretnél lenni nőként, beszélgess olyan nőkkel, akik már rendőrként dolgoznak, hogy betekintést nyerj a mindennapokba és jobban megértsd, mire számíthatsz. Ha pedig úgy érzed, hogy a kiválasztott út valóban illik hozzád, még ha ott is kell hagynod érte a jelenlegi szakmád, merj lépni és elindulni rajta

– osztotta meg a volt rendőr.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában