:o

2 órája

Mire gondolt a költő? Csendélet szokatlan talált tárggyal a Gvadányi utcán

Madárcsicsergés ide, lágy szellő oda, azért lehetőleg senkit ne itt kapjon el az ihlet. Bővült a szokatlan debreceni talált tárgyak listája: valaki most egy vécécsészét hagyott az út mellett.

Haon.hu

A vécécsésze a Gvadányi utcán borzolja a kedélyeket

Forrás: Google Street View

Hagytak már el többek között Suzukit, úthengert és számtalan babakocsit Debrecenben, most pedig itt az újabb szokatlan talált tárgy, amely ezúttal a Nagyerdő környékén keresi a gazdáját. A helyszín egész pontosan a Gvadányi utca, ahol az alábbi fotót elnézve két eset történhetett:

  • valaki megérezte a gyors profit lehetőségét, és rögtönzött nyilvános wc-t nyitott az arra járóknak;
  • vagy simán csak lusta volt az egyik környékbeli, és kitette a létszám feletti vécécsészéjét az út és a járda közé, hogy vigye, aki akarja.
Magányos vécécsésze a Gvadányi utcai napsütésben
Magányos vécécsésze a Gvadányi utcán
Forrás: Facebook / Debrecenben Hallottam

A csendéletről az egyik nagy debreceni Facebook-csoportba került be fotó vasárnap délután, és hát nyilvánvalóan magas labda volt a kommentelőknek, jöttek is a lecsapások sorban:

  • Zseniális installáció 🙂 a címe lehetne, hogy "Szabad egy táncra?"
  • Absztrakt művészeti alkotás, "WC a város peremén" címmel.
  • Így legalább megmarad a százas a bevásárló kocsiba🤣😆

Ránézésre egyébként meglepően jó állapotban került ki az út szélére a hófehér darab, a tálcán kínált lehetőséggel pedig a fotó alapján eddig szerencsére senki nem élt. Bízunk benne, hogy ez így is marad, amíg el nem viszik onnan.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában