Helyi közélet

2024.08.31. 19:38

Megoldódott a Nagyállomáson magányosan heverő bicikli rejtélye

Magára hagyott kerékpárt fotóztak szombat reggel az aluljáróban. Az erről szóló Facebook-poszt alatt aztán megjelent a bicikli gazdája, és leírta, miért kellett sietve otthagynia a bringát a Nagyállomáson.

Haon.hu

Sok mindent elhagytak már a debreceni Nagyállomáson, kezdve a babakocsitól egészen a bevásárlókocsiig, a talált tárgyak köre azonban ezen a hétvégén újabb egészen szokatlan dologgal bővült. Az egyik nagy debreceni Facebook-csoportban jelent meg fotó szombat reggel egy egyedileg épített, neonzöld, szakadt ülésű bicikliről, ami magányosan hevert az aluljáróban, és már első ránézésre is úgy tűnt, hogy valaki sietségében hagyhatta ott.

Elhagyott bicikli a Nagyállomáson
Elhagyott bicikli a Nagyállomáson
Forrás: Facebook / Debrecenben Hallottam

Kiderült: ezért hevert a bringa Nagyállomás aluljárójának közepén

A kommentelők azonnal elkezdtek találgatni, hogy ugyan mi lehet a háttérben. Többen is lopásra gondoltak, amikor megjelent a bringa gazdája, és tisztázta a helyzetet. Azt írta, azért hagyta magára a kerékpárt, mert a Nyíregyházáról Debrecenbe tartó vonaton egy szatír önkielégítést végzett a barátnője látványára, és tekintettel a helyzetre inkább a vonathoz sietett, minthogy biztonságba helyezze a biciklijét.

„Szerencsére a futárévek alatt megtanult magára vigyázni es hűségesen megvárt mire vissza tudtam volna menni érte” – írta a tulajdonos a kerékpárról, hozzátéve, hogy a szatír nem jött el Debrecenig, mert Tégláson leszállították a kalauzok. A bicikli szerencsésen hazakerült, a szatírt még keresik a reggeli komment szerint.

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában