Repül az idő!

2 órája

Fogadjunk, hogy te sem ismernéd fel Nagy Bogit ezen a képen!

A népszerű énekesnő egy 9 évvel ezelőtti képpel nosztalgiázott. Hihetetlen, mennyit változott azóta Nagy Bogi.

Haon.hu

Nagy Bogi még gyerek volt, amikor felfedezték csodás tehetségét Az ének iskolájában, azóta pedig szinte folyamatosan rivaldafényben van, így mondhatni a szemünk láttára nőtt fel és vált érett, gyönyörű nővé. A ma már elismert Debrecenben született énekesnő nemcsak stílusban és zeneileg, de természetesen külsőre is rengeteget változott az évek alatt, most azonban megmutatta, milyen is volt régen – hívta fel rá a figyelmet cikkében a Metropol.

Nagy Bogi még gyerek volt, amikor felfedezték csodás tehetségét, azóta saját zenekara van
Nagy Bogi még gyerek volt, amikor felfedezték csodás tehetségét, azóta saját zenekara van
Forrás:  MW-archív

A maga 22 éve ellenére sok minden van Bogi mögött. A fiatal lányt mindössze 13 évesen, 2015-ben ismerhette meg az ország, amikor Az ének iskolája 3. évfolyamában megszerezte a 4. helyet. 

Azóta azonban számos saját dala született, a Csináljuk a fesztivált 7. és 8. évadában zsűriként szerepelhetett, most pedig saját zenekarával turnézik, a Nagy Bogi Live-val. Sőt, úgy tűnik a magánélete is a lehető legnagyobb rendben van, hiszen tavaly szeptemberben hozzáment élete szerelméhez, Marcihoz. Most azonban úgy tűnik, nosztalgiázott egy kicsit és a karrierje kezdetéről, 9 évvel ezelőttről osztott meg egy fotót az Instagram-oldalán.

Hihetetlen mennyit változott az énekesnő
Hihetetlen, mennyit változott az énekesnő
Forrás: Nagy Bogi / Instagram

Nagy Bogi azóta igazi kifinomult nő lett

A legutóbbi fotóin azonban már szinte nem is hasonlít erre a kislányra, stílusában legalábbis semmiképpen. Na persze nem a vonásai változtak meg hirtelen. Bogi legutóbbi fotóiról csak úgy sugárzik a nőiesség és magabiztosság, ami biztosan annak is köszönhető, hogy nagyon jól érzi magát a bőrében, és minden erejével a zenére koncentrálhat, amiben a férje is támogatja. Ezek alapján úgy tűnik, a családalapítás még várat magára, ám addig még jó néhány nagy dobásra számíthatunk tőle.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában