Fejlesztés

2 órája

Szolgáltatóházat építenének Tégláson

Az új szolgáltatóház galériás közösségi térrel, irodákkal és tárgyalókkal várja majd a helyieket.

Haon.hu

Szolgáltatóházat szeretne kialakítani Téglás önkormányzata a polgármesteri hivatal és a multifunkcionális közösségi ház között; az erről szóló felhívás a szeptember 19-ei Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. Mint részletezik, a tervek szerint a két szomszédos épület közötti területet építenek be zártsorúan, kétszintes kialakítással. 

A szolgáltatóházat a polgármesteri hivatal és a multifunkcionális közösségi ház között alakítanák ki
A szolgáltatóházat a polgármesteri hivatal és a multifunkcionális közösségi ház között alakítanák ki
Forrás: Facebook / Téglás Város hivatalos oldala

Az épület földszintjén előcsarnok lesz, egy nagyobb közösségi rendezvényekre alkalmas közösségi tér galériás kialakítással, két iroda, valamint irattár és vizesblokkok. 

Az emelet egy háromkarú lépcsőn és akadálymentes használatra is alkalmas lifttel közelíthető meg. Az emeleten két tárgyaló, vizesblokkok és teakonyha kap helyet. Az előcsarnok fölött egy galériás közlekedő készül. Az épület tömeg és homlokzatképzésében az egyszerű geometrikus tömegekkel, a szürke és fehér homlokzati színek használatával modern megjelenésre törekedtek. 

Az épület gyalogos megközelíthetősége a Kossuth utca és a belső udvar felől egyaránt biztosítható. Gépjárművel a Pozsár Gyula utca felől lehetséges. A hátsó udvarban 37 parkolót építenek zúzottkő burkolattal, és megtörténik a terület parkosítása is.

A tervezett épület magastetős kialakítású. Az udvarban akadálymentes parkoló, az épületben akadálymentes wc is lesz. A közösségi tér, házasságkötő terem 100 fő befogadására van méretezve, a földszinti és emeleti irodák, tárgyaló 20 főre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában