Felfoghatatlan

2024.06.27. 12:41

Rágyújtotta a házat gyermekeire egy anya Hajdúböszörményben

Szinte felfoghatatlan, ami tavaly ősszel történt Hajdúböszörményben. A rendőrök szerint egy édesanya szándékosan okozott tüzet hajdúböszörményi családi házukban, mindkét gyermeke égési sérüléseket szenvedett.

Haon.hu

A Bűnügyi Igazgatóság befejezte a nyomozást egy 52 éves hajdúböszörményi nővel szemben, aki felgyújtotta családi házukat – adta hírül nemrégiben a police.hu. Mint írják, a gyanúsított 2023. szeptember 1-jén reggel szándékosan tüzet okozott a hajdúböszörményi családi házukban, tudva, hogy a gyermekei is bent tartózkodtak.

Hajdúböszörményi családi házukat gyújtotta fel az édesanya
Hajdúböszörményi családi házukat gyújtotta fel az édesanya
Forrás: police.hu

A tűzben 19 éves lánya és 25 éves fia is égési sérüléseket szenvedett.

Az esetről annak idején itt írtunk: 

A rendőrök őrizetbe vették az 52 éves asszonyt, és előterjesztést tettek a letartóztatására, amit a főügyészség javaslatára a Debreceni Járásbíróság szeptember 4-én elrendelt.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást vele szemben. A bűnügyesek elvégezték az eljárási cselekményeket, az iratokat megküldték az főügyészségnek – olvasható a közleményben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában