Sziréna

2024.06.28. 15:11

Elkapták a férfit, aki több debreceni autóból is lopott – videóval

Haon.hu

Több jármű feltöréséről érkezett bejelentés a rendőrségre 2024 május végén és júniusban, Debrecen több pontján ütötték be az ablakaikat. A négy autóból pénztárcákat, iratokat loptak, több mint 200 ezer forint értékben – írja a police.hu.

A tolvaj több autó ablakát is betörte
A tolvaj több autó ablakát is betörte
Forrás: police.hu

A rendőrök minden esetet alaposan megvizsgáltak, adatot gyűjtöttek, amely eredményeként egy helyi lakos került a látókörükbe. A 40 éves férfit június 25-én előállították, majd kihallgatták. A gyanú szerint a tolvaj számlájára további két lopás is írható, ez esetekben őrizetlenül hagyott táskákat vitt magával. A nyomozók ezeket megtalálták, majd visszaadták a sértetteknek.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya vele szemben lopás bűntett és vétség miatt folytat eljárást. A férfit bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek a letartóztatására, amit az ügyészség javaslatára a Debreceni Járásbíróság június 26-án elrendelt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában