Kék hírek

2024.07.01. 08:25

El volt átkozva a 47-es főút Debrecennél vasárnap hajnalban

Két baleset is történt a vármegyeszékhelynél. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Haon.hu

Két balesethez is vonult a katasztrófavédelem a 47-es főútra

Forrás: illusztráció / MW-archív

Szalagkorlátnak ütközött, majd a tetejére borult egy személygépkocsi vasárnap kora hajnalban Debrecen határában, a 47-es főúton. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járművet. Az autóban egy ember utazott, őt a mentőszolgálat kórházba szállította – áll a hajdú-bihari katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában.

Felborult autónál is segített a katasztrófavédelem
Felborult autónál is segített a katasztrófavédelem
Forrás: katasztrófavédelem

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap hajnalban a Debrecen közelében, a 47-es főúton. A járművek az egyik autó vonóhorga miatt összeakadtak. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel szétválasztották a járműveket.

Árokba hajtott egy személygépkocsi tegnap késő este Berettyóújfalu közelében, a 42-es számú úton. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járművet. Az autóban ketten utaztak, akik nem sérültek meg.

Nem csak balesetekhez, lángoló konyhaszekrényhez is vonult a katasztrófavédelem

Konyhaszekrény égett egy garázsban tegnap délelőtt Hencidán, a Csokonai utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kiérkezésére az ott tartózkodók eloltották a tüzet. Az egység egy vízsugárral végezte el az utómunkálatokat.

Lehasadt, majd egy villanyvezetéken akadt fenn egy huszonöt méteres fa ága tegnap kora esete Debrecenben, a Kertváros utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán keresztül, láncfűrésszel vágták le a faágat.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában