Ügyeleti hírek

2024.06.30. 10:21

Busz és személyautó ütközött; kerékpáros is sérült; a tűzoltók oltották el a lángoló autót

Haon.hu

Hajdúböszörményben, a Dózsa György körúton egy autó egy kerékpárost sodort el, majd villanyoszlopnak ütközött – tudatta portálunkkal a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Mint írják, a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járművet.

A baleset kapcsán megkerestük az Országos Mentőszolgálat Kommunikációs Osztályát, amely közölte, két személyt könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.

Mozgalmas napot tudhatnak maguk mögött a vármegyei tűzoltók
Mozgalmas napot tudhatnak maguk mögött a vármegyei tűzoltók
Forrás:  Illusztráció / Napló-archív

Egy menetrend szerint közlekedő busz és egy személyautó ütközött össze szombat délután Nyírmártonfalván, a Kossuth utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. 

Tűzesetekhez is siettek, kidőlt fák is veszélyeztették a közlekedést

Egy autó motorterében keletkezett tűz szombaton este, Hajdúnánáson, a Dorogi utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók fékezték meg a lángokat. A tűzben nem sérült meg senki.

Egy munkagép gyulladt ki szombaton Hajdúböszörményben, a Dorogi út mellett. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. A tűz a munkagépen túl másra nem terjedt tovább. 

Vámospércs külterületén egy tizenkét négyzetméteres akácfa dőlt az útra, a debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták ki a fát. 

Egy tíz méter magas fa egyik ága lehasadt és a járókelőket veszélyeztette Biharkeresztesen, a Kossuth utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók láncfűrésszel vágták le az ágat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában