Ügyeleti hírek

2024.08.04. 09:26

Baleseteket hozott magával a szombati munkanap, egymást érték a riasztások

Nem csak baleseteknél, más veszélyes helyzeteknél is szükség volt a tűzoltók beavatkozására szombaton.

Haon.hu

Villanyoszlopnak, majd kerítésnek csapódott egy személygépkocsi szombaton kora délután Debrecen a Monostorpályi úton – közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Mint írják, a debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járművet.

Baleseteknél és más veszélyes helyzeteknél is beavatkoztak a katasztrófavédelem munkatársai szombaton
Baleseteknél és más veszélyes helyzeteknél is beavatkoztak a katasztrófavédelem munkatársai szombaton
Forrás: Napló-archív

 

Lesodródott az útról egy személygépkocsi tegnap délután Püspökladány közelében a 4-es számú főúton. A püspökladányi hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet. Az autóban csak a sofőr utazott, aki nem sérült meg.

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi szombaton délután az M3-as autópályán Hajdúnánás közelében. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járművet. Az autóban egy ember utazott, őt mentőszolgálat kórházba szállította.

Úttestre dőlt egy távközlési oszlop tegnap kora délután Nádudvaron az Elepi útfélen. A püspökladányi hivatásos tűzoltók kézi erővel távolították el az oszlopot, így az útakadályt megszüntették.

Lehasadt egy fa ága szombaton délelőtt Debrecenben a Déli soron. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével távolították el az ágat.

Meglazult a redőny egy ötödik emeleti lakás ablakán tegnap délelőtt Debrecenben a Kishegyesi úton. A debreceni hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán keresztül kézi szerszámokkal eltávolították a veszélyes redőnyt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában