Sziréna

2024.09.17. 08:43

Tűzzel most nem, a vízzel viszont nagyot harcoltak a debreceni tűzoltók

Kidőlt fák, balesetek és a Derék utcai csőtörés miatt is vonulniuk kellett a tűzoltóknak hétfőn Hajdú-Biharban. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Haon.hu

Hétfő hajnalban egy tizenöt méteres akácfa dőlt az útra Nyírlugos közelében. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be. Debrecenben, a Déri téren kellett kivágni egy fát, mert az veszélyeztette a gyalogosközlekedést, később pedig a Faraktár utcában vágtak le egy lehasadó faágat a debreceni hivatásos tűzoltók. Hajdúböszörményben, a Külső-Debreceni utcában egy tizenkét méteres fa dőlt ki, azt vágták ki a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók – olvasható a hajdú-bihari katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában.

Csőtörés a debreceni Derék utcán: ide is vonult a katasztrófavédelem
Csőtörés a debreceni Derék utcán: ide is vonult a katasztrófavédelem
Forrás: Kiss Annamarie

Debrecenben, a Böszörményi úton két autó ütközött össze, emiatt riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat is. Az egység átvizsgálta az autókat és áramtalanította azokat. A balesetben senki sem sérült meg.

Villanyoszlopnak ütközött egy autó Kabán, a Rákóczi Ferenc úton. A püspökladányi hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet. Az autó vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította.

Kora este csőtörés volt a debreceni Derék utcában. A feltörő víz elárasztotta a szervizutat és a közterületi parkoló egy részét. A vízmű szakemberei elzárták a sérült vezetéket, a debreceni hivatásos tűzoltók pedig felnyitották a csapadékelvezetőket, és két szivattyúval eltávolították a vizet.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában