Sziréna

2 órája

Tejfakasztó buli másnapján vezetett, letarolta egy házaspár kocsiját Debrecennél – fotókkal, videóval

A rendőrségi nyomozás megállapította, hogy ittas volt a férfi, aki még májusban okozott kettős halálos balesetet Haláp és Vámospércs között. A sofőr ügyvédje most arról beszélt, ügyfele nagyon megbánta, amit tett.

Haon.hu

Gyermeke születését ünnepelte és a tejfakasztó buli másnapján, még ittasan vezetett az a férfi, aki halálos balesetet okozott Debrecen közelében tavasszal, hangzott el a csütörtöki Tényekben. A halápi halálos balesetben egy idős házaspár vesztette életét, az ügyben indított nyomozást a héten zárta le a rendőrség. 

A halápi halálos balesetben egy idős házaspár vesztette életét
A halápi halálos balesetben egy idős házaspár vesztette életét
Forrás: Napló-archív

Halápi halálos baleset: sajnálja a gyanúsított, amit tett

Korábbi közleményük szerint egy nyíracsádi lakos haladt autójával május 28-án a 48-as főúton, Haláp és Vámospércs között, majd előzés után lehajtott az útpadkára. A sofőr balra kormányzott, áttért a szemközti sávba, ekkor csapódott a másik járműnek. A hírműsorban megszólalt a férfi ügyvédje, aki elmondta, ügyfele a nyomozás alatt mindent bevallott, és azt sem tagadta, hogy ivott a tragédia előtt.

Éppen a gyermeke születését ünnepelte előző nap, úgyhogy nem volt súlyos az ittassátga. Nyilvánvalóan hibázott, ezt ő is elismerte, és az ittasságnak volt szerepe ebben a hibában

– osztotta meg Lakatos Olivér

A balesetben a férfi is súlyosan megsérült, a Tények szerint azóta is börtönkórházban ápolják, mert a tragédia után letartóztatták. Ügyvédje arról is beszélt, hogy a sofőr nagyon megbánta, hogy az idős házaspár halálát okozta.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában