A hétvége legfontosabb anyagai

2 órája

Fekete volt október utolsó hétvégéje Hajdú-Biharban

Halálos baleset is történt, valamint a Loki szurkolói is inkább elfelejtenék mindazt, ami az elmúlt alig néhány órában történt. Hírösszefoglaló Hajdú-Biharból.

Haon.hu

Eseményekből és történésekből nem volt hiány ezen a hétvégén Hajdú-Biharban. Hírösszefoglalónkban felelevenítjük a legfontosabb történéseket. 

Egy fiatal férfi szenvedett halálos balesetet. Hírösszefoglaló Hajdú-Biharból
Egy fiatal férfi szenvedett halálos balesetet. Hírösszefoglaló Hajdú-Biharból
Forrás: Napló-archív

Péntek éjjel halálos baleset történt Bárándnál. A tragédia következtében egy fiatal férfi veszítette életét. Később, a Tények riportjából kiderült, hogy a 24 éves sofőr valószínűleg a megengedettnél jóval gyorsabban hajtott, ráadásul ittas is lehetett a baleset időpontjában.

A balesetek sora azonban itt nem ért véget, ugyanis tetejére borult egy autó a 471-es főút 6-os kilométerszelvényénél, Debrecen és Hajdúsámson között szombat délután. Nem sokkal később pedig Berettyóújfaluban szenvedett balesetet egy motoros.

Nagy változások a Lokinál

Szombat délután újabb vereséget szenvedett a Debreceni VSC, ezúttal a Fehérvártól kaptak ki 2-0-ra. Az újabb kudarcnak vasárnap délelőtt meg is lett az eredménye, a DVSC-től távozott Máté Csaba vezetőedző és stábja, akik a pletykák szerint óriási végkielégítésre is számíthatnak. A helyét ideiglenesen Dombi Tibor veszi át.

A Hortobágyon csodák vártak

Számos izgalmas program várta a látogatókat a pusztában, ugyanis már kora reggel megkezdődött az események sora. Jótékonysági futással kezdhettek a legbuzgóbbak, a kutyásokat komondorok is várták, de a nap csúcspontja azonban a Szent Dömötör-napi behajtási ünnepség volt, amelyre óriási tömeg érkezett.

Hírösszefoglalónkban ajánljuk még

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában