Ügyeleti hírek

20 órája

Öt ember került nagyon szorult helyzetbe Debrecenben, a tűzoltók menekítették őket

Baleset és tűz is volt a vármegyében. A tűzoltókat több helyre is riasztották.

Haon.hu

A tűzoltókat több helyre is riasztották

Forrás: Napló-archív

Körbála és avar égett egy családi ház udvarán szombaton kora délután Mikepércsen, a Tas vezér utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kézi szerszámok segítségével eloltották a tüzet – összegezte a katasztrófavédelem.

Lesodródott az útról egy személygépkocsi Derecske és Földes között, a 4803 számú úton tegnap délután. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók a járművet átvizsgálták, majd áramtalanították. Az autó utasait a mentőszolgálat kórházba szállította.

Fémből készült kémény izzott szombaton este Debrecenben, a Szeremley utca egyik családi házában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral visszahűtötték, majd hőkamerával átvizsgálták az égéstermék-elvezetőt.

Öt ember rekedt egy liftben szombaton késő este Debrecenben, a Sinay Miklós utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel szabadították ki, a liftben rekedt utasokat.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában