A Costa Rica-i dzsungel közepén történt extrán kellemetlen dolog Dobó Ágival

A debreceni kötődésű családanya épp iskolába vitte volna a fiait, amikor jött a meglepetés. Dobó Ági az Instagramján mesélte el, mi történt azon a bizonyos reggelen.

Haon.hu

Ahogy már beszámoltunk róla, a családjával együtt Costa Ricán kezd új életet a debreceni származású Dobó Ági, aki egyelőre a fiaival együtt tartózkodik a közép-amerikai országban, a férje, Kis Csaba csak később utazik hozzájuk. Mint az Index írta, a modell gyermekei már megkezdték kint az iskolai tanulmányaikat: a két kisfiú egy angol–spanyol nyelvű intézménybe jár, amelyet trópusi erdő vesz körbe. Az egykori szépségkirálynő az Instagramján nemrég azt mesélte el, egy félreértés miatt nagy nevetéssel indult a reggelük.

Váratlan dolog történt Dobó Ágiékkal a helyi iskolánál
Váratlan dolog történt Dobó Ágiékkal a helyi iskolánál
Forrás: MW-archív

...jó kis napunk volt, bár úgy indítottam, hogy elvittem a gyerekeket iskolába, ami ZÁRVA volt. Egy jóóó nagy lakattal a dzsungelsuli kapuja le volt lakatolva! ...úgy értelmeztem, hogy október 7-14-ig tart a szünet, vagyis hétfőn kezdődik, de nem, csak kedden. Ellenben más Anyuka is így járt, 2 gyermekkel a hátsó ülésén nézte a kaput ahogyan én, percekig, utána pedig hatalmasat röhögtünk, hogy legalább nem vagyunk ebben a szituban sem egyedül, és akkor holnap tali! Gondolhatjátok az ő kettő és az én két gyerekem hogy örült!?

– írta Dobó Ági, aki a két fiát sportfoglalkozásokra is beíratta. Egy kommentben pedig azt is elárulta, a gyerekeknek nincs honvágyuk.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában