Helyi közélet

2008.04.18. 19:26

Pedagógusok versenye

<p>Debrecen – Értékes díjakat és könyvjutalmakat vehettek át a tanítási verseny díjkiosztóján a megjelent tanítók és negyedéves tanítójelölt hallgatók pénteken a Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskolán. &#160;<A href="http://www.haon.hu/hirek/im:haon:newspaper-hbntippek/cikk/apaczai/cn/haon-news-hbn_01-20080418-025022"><IMG height="13" src="http://archive.haon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>Apáczai [.pdf - 441KB]<br /> </B></A></p>

Díjazták Orosz Magdolnát, a KFRTF Gyakorló Általános Iskolájának pedagógusát, aki az év tanítója első helyezés mellett egyedüliként részesült különdíjban. A verseny három fordulóból állt.

Kezdetként egy tanítási tervet, majd egy tanóráról készült felvételt kellett beküldeni a szervező Apáczai Könyvkiadónak. A harmadik rosta az ország hat tanítóképző főiskoláján, a legismertebb szakemberek előtt zajlott, bemutató óra keretében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában