Helyi közélet

2008.06.18. 17:32

Szoboszló-Debrecen tengelyt "építenek"

<p>Debrecen, Hajdúszoboszló – A két város fürdővállalkozása vezetőinek közös célja, hogy egy Hajdúszoboszló–Debrecen tengelyt létrehozva minél több külföldi vendéget csalogassanak a régióba.</p>

A Hungarospa Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő és Egészségturisztikai Zrt. vezérigazgatója, Czeglédi Gyula június 17-én látta vendégül a Debreceni Gyógyfürdő Kft. ügyvezetőjét, Fazekas Lajost és az Aquaticum Gyógy- és Fürdőközpont vezetői csapatát.

A megbeszélés során a két turisztikai cég vezetői megállapodtak abban, hogy a jövőben együttműködést kezdeményeznek műszaki, üzemeltetési, szolgáltatási, gazdasági és marketing területen.

Az együttműködés keretein belül kicserélik a mindkét cég tevékenységét segítő információkat és tapasztalatokat.

A két turisztikai vállalkozás céljai között szerepel, hogy egy HajdúszoboszlóDebrecen tengelyt létrehozva a külpiaci marketingtevékenységüket összehangolva egymás tevékenységét erősítsék annak érdekében, hogy minél több külföldi vendéget csalogassanak a régióba – tájékoztatott Kovács Zsuzsanna marketing-főmunkatárs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában