Helyi közélet

2014.04.23. 16:49

Két éves a legjobb vidéki étterem, az IKON Debrecen

Debrecen - Tudták, hogy az IKON Debrecen étteremben fennállása óta Debrecen-Bécs távolságnyi debreceni párost sütöttünk meg, hogy Debrecen-Moszkva távolságnyi házi tésztát gyúrtunk és a házi szörppel, amit készítettünk a „főtér” szökőkútját is meg lehetne tölteni? Mi is meglepődtünk!

Debrecen - Tudták, hogy az IKON Debrecen étteremben fennállása óta Debrecen-Bécs távolságnyi debreceni párost sütöttünk meg, hogy Debrecen-Moszkva távolságnyi házi tésztát gyúrtunk és a házi szörppel, amit készítettünk a „főtér” szökőkútját is meg lehetne tölteni? Mi is meglepődtünk! Azt viszont tudjuk: két év nem nagy idő! Ugyanakkor mégis lehetőséget kapunk összegzésre, értékelésre, tervezésre és ünneplésre vendégeinkkel együtt. Mert nekünk továbbra is ez a legfontosabb, mint két évvel ezelőtt: egy olyan éttermet működtetni Debrecen szívében, ahol a vendég otthon érzi magát.

- Balogh Károly és Kőrösi Zsolt tulajdonosok, Pataky Péter séf -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában