Helyi közélet

2016.09.07. 13:44

Akad még variáció?

<em>Miközben minden ellenzéki kis és nagyobb párt fontosnak tartotta, hogy véleményt formáljon a busás haszont hozó letelepedésikötvény-­biznisz visszásságairól, hogy tudniillik egy elítélt orosz bűnöző is vásárolhatott belőle, a hírek élére azért továbbra is a migránsügy kívánkozik</em>. Égerházi Péter írása.

Miközben minden ellenzéki kis és nagyobb párt fontosnak tartotta, hogy véleményt formáljon a busás haszont hozó letelepedésikötvény-­biznisz visszásságairól, hogy tudniillik egy elítélt orosz bűnöző is vásárolhatott belőle, a hírek élére azért továbbra is a migránsügy kívánkozik. Égerházi Péter írása.

Országhatáron kívül és belül is mindennap akad lerágni való hús erről a fogyni nem akaró csontról. Nálunk minden az október 2-ai népszavazásra lett kihegyezve pró és most már kontra. Előbb az ellenzék vonult ki az utcára, ettől a héttől pedig a kormánypártok is ott agitálnak. Azt persze nehéz elhinni, hogy akad még a hazában, aki ne tudná, mikor lesz és mi a tétje a népszavazásnak, de a pártok szerint nem lehet elégszer hangsúlyozni. Köztük olyan is van, amely éppenséggel a tétnélküliségét szeretné elhitetni az emberekkel. A variációk, ha nem is végtelenek, de teljesen kimerítik a lehetőségeket: maradj otthon; menj el, de adj le érvénytelen szavazatot; szavazz igennel; szavazz nemmel. Kedves politikusok, újabb ötlet? A szavazásra jogosult állampolgárnak ezért van egyre inkább olyan érzése, hogy ez az egész már rég nem a betelepítési kvótáról szól.

- Égerházi Péter -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában