Bulvár

4 órája

Király Viktor üzent Curtisnek a yoUDay-en – megváltozhat a rapper élete? – videóval

26 kilót fogyott néhány hónap alatt, készül a Sztárboxra, és más sztárokat is inspirál az életmódváltása. Király Viktorral beszélgettünk a yoUDay-en szerda este, illetve testvérét, Király Lindát is kérdeztük, az ő esetében is igencsak termelődnek mostanában a boldogsághormonok.

Balogh Efraim

Király Viktor jó példát mutat másoknak

Forrás: Napló-archív

Több sztárelőadó produkciójára is nagyot buliztak a yoUDay 2024-es felvonásán a Nagyerdei Stadionban szerda este –így volt ez a Király Tesók, tehát Király Linda és Király Viktor fellépésén is. De még mielőtt felszántották volna a színpadot, a backstage-ben nyilatkoztak a Haonnak: Linda párkapcsolatáról és Las Vegas-i koncertjéről osztott meg részleteket, Viktor pedig extrém fogyásáról és a Sztárboxról beszélt.

Király Viktor és Király Linda hatalmas bulit csinált
Király Viktor és Király Linda hatalmas bulit csinált
Forrás: Napló-archív

Király Linda Las Vegasban fog fellépni, Király Viktor pedig 26 kilót fogyott

– 23 éve ismerjük egymást a párommal, szóval onnan folytatjuk lényegében, ahol abbahagytuk. Most ment haza Amerikába 90 nap után, egyelőre minden oké, jól bírjuk a távolságot – számolt be a párkapcsolati történésekről Linda. Az énekesnő egyébként nemrég jelentette be, hogy Las Vegasban is fel fog majd lépni, így hát nem csoda, hogy nagy mosollyal az arcán újságolta, hogyan készül.

Tanulom a dalokat… – mondta nevetve. – Óriási dolog, most sem hiszem el, csipkedem magam, hogy olyan legendákkal leszek egy színpadon, mint James Burton vagy Brian May, aki a Queen gitárosa… Hihetetlen lehetőség, úgyhogy megpróbálok majd nem elájulni – osztotta meg érzéseit.

Linda után érkezett meg testvére, Viktor a sajtófal elé. A nyáron komoly életmódváltásba kezdő énekes 110-ről 84 kg-ra fogyott le, majd az RTL Sztárbox című műsorában azt nyilatkozta, hogy azt a régi Viktort akarja legyőzni, aki elengedte magát.

Nyolc hónappal ezelőtt döntöttem úgy, hogy elhagyom a hedonista popsztár életmódot. Nincs már buli, pia, alkohol… Büszkén mondom, hogy most már féléve élek szárazon, sportolok heti 8-9 alkalommal, és ennek, illetve a jó kajának köszönhetően ledobtam közel 30 kilót

– mondta Király Viktor. Úgy gondolja, hogy az egyik függőséget felváltotta egy másik, ami viszont már egészséges, sőt, a boksz megszállottjának tartja magát.

– Ha elmegy úgy 2-3 nap, hogy nem tudok bokszolni, akkor elvonási tüneteim vannak, csak ezt akarom csinálni, nagyon élvezem. Ahogy közeledik a meccs napja, vagy amikor elmegyek aludni, becsukom a szemem, és próbálom mentálisan felkészíteni magamat. Érdekes módon az első kép, amit látok magam előtt ilyenkor, az a negatív énem, és azt szoktam mondani, hogy „Na figyelj, Vitya, most jól leütlek!” – mondta hangos nevetéssel fűszerezve.

Király Viktor Curtis életét is segíthet megváltoztathatni?

Egyébként ha már beszéltünk az életmódváltásról, az énekes sztorija másokat is inspirál, olyannyira, hogy Curtis Instagramon üzent Király Viktornak, íme: 

Végre elkezdtem. Augusztus 6-án gondoltam egyet, hogy változtatok az életmódomon. Első lépés az volt, hogy eldobtam az alkoholt. A születésnapomon volt az egyetlen kivétel amikor fogyasztottam alkoholt. Augusztus 6-án majdnem 116 kg voltam, amikor elindultam a változás útján. Már csak az alkohol elhagyásával majdnem 6 kg-tól szabadultam meg. Ma elkezdtem a súlyzós edzéseket is végre Kovács Máté barátommal, és nagyon élveztem!

Rettentő profi kezekben vagyok, ami megkönnyíti ezt az időszakot nekem. Ajánlom őt mindenkinek! Ki kell emelnem Király Viktor barátomat, aki miatt elhatároztam magam, hogy változatok az életmódomon én is, plusz motiváció volt az ő története. Az ő példája sok erőt ad és adott nekem – írja posztjában a népszerű rapper.

Erre válaszolva Viktor is üzent Curtisnek:

Nagyon örülök, ha egyáltalán egy embert tudok inspirálni. Nagyon meglepődtem ezen az üzeneten, mert olyan sokat azért nem beszéltünk erről. Párszor felhívott, és azt mondta, hogy „Vitya, mondj már egy pár trükköt, hogy mit kell enni, csinálni… Én meg tök egyenesen mondtam Attilának, hogy el kell dobni a piát, és jól kell étkezni, ezzel együtt minden klappolni fog. Úgy látszik, hogy ez bevált, és elfogadta a tanácsaimat, és én nagyon-nagyon büszke vagyok rá már most. Remélem, kitartó lesz, és innen üzenem neki, hogy „Melletted vagyok, hajrá!”

 – bátorította Curtist Király Viktor.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában