Közbeszerzés

2022.10.13. 13:54

Hőközpontok is megújulnak Debrecenben

A projekt távhővezeték-építést tartalmaz, az Egyetem sugárúton készülő épület városi távhőellátási hálózatba történő bekapcsolásához.

Távhővezeték- és hőközpont-beruházási munkákat végezhet egy debreceni cég nettó közel 35 millió forintért – derül ki a Közbeszerzési Értesítő október 12-ei számából.

Debreceni Hőszolgáltató Zrt. keretmegállapodásos vállalkozási szerződést kötött távhővezeték építésére, felújítására, karbantartására, valamint hőközponti épületgépészeti és villamos építési, felújítási munkák, továbbá hőközpont szakipari karbantartási munkák elvégzésére a nyertes vállalkozással.
A projektnek három része van. Elsőként távhővezeték-építést tartalmaz, az Egyetem sugárúton készülő épület városi távhőellátási hálózatba történő bekapcsolásához.

Továbbá, távvezeték karbantartásának első ütemét kell elvégeznie a cégnek: a debreceni távhőellátási rendszer tíz aknájában betonjavítási feladatokat speciális szálerősítéses habarccsal összesen 53 négyzetméter felületen, és három aknában egyéb javítási munkákat. Végezetül, egy Egyetem sugárúti diákhotel, a Kossuth utcai Szent Efrém Grögkatolikus-iskola, valamint egy Hunyadi utcai irodaépület hőközpontját kell felújítani.

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában