Közbeszerzés

2022.12.14. 12:22

Hat önkormányzati ingatlant újítanának fel Pocsajon

Az előző eljárás eredménytelensége miatt ismét közbeszerzési felhívást tett közzé az önkormányzat.

Hat  épület felújítását és korszerűsítését tervezi Pocsaj önkormányzata uniós pályázati forrásból. A kivitelezések második ütemére vonatkozó októberi közbeszerzési eljárás eredménytelenül zárult, így a helyhatóság ismét felhívást tett közzé december 14-én a kivitelezésre. 

A felhívás szerint az Arany János utcán lévő földszintes lakóépületen többek között új vízelvezető rendszert alakítanak ki, cserélik az ereszdeszkákat, javítják a tetőszerkezetet. Hőszigetelik a padlásfödémet, valamint cserélik a külső nyílászárókat. A Béke utcában lévő kockaházon szintén javítják a tetőt, a kéményt, valamint új külső nyílászárókat építenek be egyebek mellett. A Diófa utcai lakóházon pedig egyebek mellett hőszigetelik a padlásfödémet, korszerűsítik az elektromos hálózatot, valamint szennyvízbekötést is végeznek. 

A Hajnal utcában lévő ingatlanban többek között pótolják a konnektorokat, kapcsolókat, világítótesteket; visszaépítik a mosdót, kádat, vízmelegítőt és a mosogatót, valamint hőszigetelő ajtókra, ablakokra cserélik a nyílászárókat. A Mező utcai egyik ingatlan szerkezetét megerősítik, szennyvízbekötéssel kiegészítik a közműellátottságot, és hőszigetelik a padlásfödémet. A másik lakóházban egyebek mellett fürdőszobát alakítanak ki, cserélik a külső nyílászárókat, és hőszigetelik a külső homlokzatot. Az ajánlatok december 27-én 13 óráig nyújthatók be az elektronikus közbeszerzési rendszeren keresztül.

BS 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában