A nap legfontosabb anyagai

2024.06.18. 22:03

Egykor szebb napokat is látott a hajdú-bihari kistelepülés

Elnéptelenedő településen jártunk, troli nyomába eredtünk és a Múzeumok Éjszakájáról is beszámoltunk. Keddi hírösszefoglaló Hajdú-Biharból.

Haon.hu

Újabb elnéptelenedő településen jártunk

Forrás: Czinege Melinda

Szinte csak a gólya jár haza Szásztelekre, ahol egykor mozi is volt. A hajdú-bihari kistelepülésen régen volt tehenészet, orvosi rendelő, focipálya. Ma már a bolt sincs nyitva. Elnéptelenedő települések című sorozatunk ezúttal Hortobágy-Szásztelekre sodort minket.

Az MVM Csoport a tavalyi év végén indított új földgázkutatási és -termelési beruházást a Hajdú-Bihar vármegyei város térségében. A gázmezőkön fúrt kutakból már van, ami üzemel.

A Múzeumok Éjszakája alkalmából június 22-én, szombat délutántól éjszakáig várják a látogatókat a debreceni kulturális intézmények – a részletekről sajtótájékoztatón számoltak be kedden a Déri Múzeumban. 

Ön is a Fényes udvarban lakik, és sokat várakozik hétvégén a helyi járatokra? Lakossági megkeresésre érdeklődött a Haon a DKV Zrt.-nél a 4-es troli esetleges újraindításáról.

Szerda nulla órától szombat éjfélig harmadfokú hőségriasztást rendelt el az ország egész területére az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján. 

Lógó fülű kiskedvenccel találkozhattak azok, akik kedd délelőtt a Gohár utca környékén sétáltak Debrecenben.

Enzo Cabrera  túl nagyok az anyagi elvárásai, így hiába szimpatizál a debreceni gárdával, végül egy ciprusi nagycsapatnál folytathatja karrierjét. Újabb átigazolási hírek.

Srdjan Blagojevic vezetőedző irányításával belevágott a munkába a DVSC.

Ajánljuk még:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában