Beruházás

2024.08.04. 12:00

Futópálya és kondipark is épülhet Bojton

Komplex 9 eszközből álló kondipark, esésbiztos burkolattal és egy 300 méter hosszú futópálya készülhet majd el.

Haon.hu

Futópálya és kondipark kialakítása a célja Bojt önkormányzatának; ez már a második eljárás, a tavasszal lefolytatott elsőben a benyújtott érvényes ajánlatokban szereplő összegek mindegyike meghaladta a rendelkezésére álló anyagi fedezetét. A július 24-ei Közbeszerzési Értesítőben lévő részletes leírás szerint a tervezési terület jelenleg egy használaton kívüli futballpálya. Itt alakítanák ki a futókört. A szabadtéri kondipark 9 eszközből áll, a biztonság érdekében a kondiparkot esésbiztos sportburkolattal kell telepíteni.

A kondiparkban számos elemet helyeznének el és esésbiztos sportburkolatot kapna
A kondiparkban számos elemet helyeznének el és esésbiztos sportburkolatot kapna
Forrás:  Illusztráció/MW-archív

A kondiparkban kombinált húzódzkodót, multifunkciós húzódzkodót, fekvőtámasz elemet, lépegetőket, has- és hátizom erősítőt, dupla multifunkciós trénert, egyenes húzódzkodókat, vízszintes hullámot, valamint háromelemes párhuzamos korlátot helyeznének el közel 100 négyzetméteren.

A futópálya 300 méter hosszban 1,2 méter szélességben, süllyesztett szegéllyel határoltan készül. A futókör 2 rétegű masszív, teljes egészében full-poliuretán (speciálisan iskolai sport, atlétikai pályák, sportburkolatok részére kifejlesztett) sportburkolat borítású. A sportburkolat beton „pogácsákkal” rögzített, kétoldali kerti szegélyelemek közé kerül, melyek elhelyezését követően alakítják ki a teherhordó-fagyvédő alépítményt.

A munkára 4 hónap lesz majd, az ajánlatokat augusztus 5-ig várják.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában