Helyi közélet

2024.08.31. 09:38

Nagy munkába kezdenek a Petőfi téren

Haon.hu

Távhővezetéket újítanak fel a Debrecenben, a Petőfi tér 20. számnál, az érintett nyomvonalszakasz egy részének bontása miatt részben korlátozzák az épület előtti szervizút és a parkolók használatát, tájékoztatott a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. A munkát szeptember 2-30. között végzik.

A forgalmat is korlátozzák a Petőfi téren
A forgalmat is korlátozzák a Petőfi téren
Forrás: Debreceni Hőszolgáltató Zrt.

A kivitelezés ideje alatt összesen kétszer nem lesz meleg víz több épületben, várhatóan 8 és 16 óra között. A vízhiányról előre értesítik majd a lakókat. Ezek az épületek a következők: o Petőfi tér 20-21. sz. lakóépület, Iparkamara u. 2-4. sz. lakóépület, Holló J. u. 9. sz. Óvoda, Varga u. 23. sz. Bölcsőde, Holló J. u. 5-7. sz. lakóépület, Petőfi tér 25. sz. ANTSZ épület, Piac u. 70-72. sz. lakóépület, Holló J. u. 2-4. sz. lakóépület, Piac u. 68. sz. lakóépület, Piac u. 74. sz. lakóépület, Vármegyeháza u. 2-4-6. sz. lakóépület, Vármegyeháza u. 8-10-12. sz. lakóépület, Vármegyeháza u. 14-16-18. sz. lakóépület, Vármegyeháza u. 1/b. sz. Levéltár, Piac u. 56. sz. lakóépület, Piac u. 54. sz. HBM Önkormányzati Hivatal, Piac u. 58. sz. lakóépület

A munkavégzések napközben zajjal járhatnak, figyelmeztet a Hőszolgáltató. A kivitelező a környéken élők, valamint a közlekedők türelmét és megértését kéri.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában