Közbeszerzés

2024.08.25. 16:00

Az alábbi helyekre térfigyelő kamerákat telepítene a debreceni vagyonkezelő

A fejlesztés a város Déli Gazdasági Övezetét érinti.

Haon.hu

A Debreceni Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság optikai hálózat és térfigyelő kamerarendszer telepítésére keresett partnert. Mint az az augusztus 21-i Közbeszerzési Értesítőből kiderült, a keretmegállapodásos vállalkozási szerződés a Debrecen Déli Gazdasági Övezet területén a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. optikai hálózatának bővítésére és a DGÖ területén közterületi térfigyelő kamerarendszer kialakítására vonatkozik. Az optikai kábel hossza várhatóan 250 m.

Több helyszínen is térfigyelő kamerarendszert alakítanának ki
Több helyszínen is térfigyelő kamerarendszert alakítanának ki
Forrás:  Illusztráció/MW-archív

A tervezett kamerákat új kameratartó oszlopra helyeznék el, míg a Hermann Kronseder utca - Wallau utca illetve Jedlik Ányos csomópontban, valamint a Wallau utcán a Déli Gazdasági Övezet fejlesztése projektben tervezett közvilágítási kandeláber oszlopokra.

A fenti helyszíneken a nyertes ajánlattevő által elkészítendő ütemezés szerint kell a kameratelepítést elvégezni, összhangban a DGÖ területén folyamatban lévő más infrastrukturális fejlesztésekkel.  A leírásból kiderül, a keretmegállapodás keretösszege: nettó 50 millió forint, a Keretmegállapodás időtartama a rendelkezésre álló keretösszeg kimerüléséig, de legkésőbb a keretmegállapodás hatályba lépésétől számított 12 hónap.

A munkára 1 ajánlat érkezett, így az eljárás eredménytelen, tekintettel arra, hogy az ajánlattételi határidőben legalább két ajánlatnak kellett volna érkeznie.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában