A nap legfontosabb anyagai

2024.09.17. 21:35

Kedden már nem úszott a Derék utca a hirtelen jött áradás után

Hamarosan itt a yoUDay, megnéztük, milyen a Derék utcai csőtörés helyszíne. Hírösszefoglaló Hajdú-Biharból.

Haon.hu

Alig néhány tócsa emlékeztet a hétfő esti állapotokra a Derék utcán

Forrás: Czinege Melinda

  • Hatalmas „medencévé” alakult a Derék utca egy része hétfő este. Csőtörés következtében ellepte a víz a környéket olyannyira, hogy az autók küszöbéig ért. Hogy kiderüljön, mi maradt az az éjszakai árból, a Haon stábja a helyszínre látogatott kedd délelőtt. 
  • Világhírű dj-vel, látványos show-val és 600 fellépővel robban majd be a buli a Nagyerdő szívében. Szerda este rendezik meg a yoUDay-t a Nagyerdei Stadionban, melynek részleteiről tájékoztatták a sajtót kedden.
  • A Debreceni Tankerületi Központban mintegy 20 ezer iskolásnak és több mint 2000 pedagógusnak csengettek be szeptemberben. Türk Lászlóval, a tankerület decemberben kinevezett igazgatójával arról beszélgettünk, milyen tervekkel, változásokkal indult a 2024/2025-ös tanév, és egyúttal a tavalyi eredményekre is kitértünk.
  • Egy kertet folyamatosan gondozni kell, mindegy, hogy milyen évszakot, hónapot írunk, feladat mindig akad. Éppen ezért a Haon felkérte Zsuga Zoltán debreceni kertészmérnököt, hogy ossza meg velünk, melyek a legfontosabb őszi teendők a kertben.
  • A Loki labdarúgó- és kézilabdacsapata, valamint a DEAC kosár-, és jégkorongegyüttese is egyre népszerűbb, a kluboknál a nézőszámok stagnáltak vagy javultak az elmúlt idényben. A legtöbben a Nagyerdei Stadionban (Debreceni VSC futball) fordultak meg, viszont a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban (DVSC Schaeffler kézilabda) sokszor telt ház is volt. Ennek ellenére a Debreceni Jégcsarnok kihasználtsága volt a legjobb a cívisvárosi sportkomplexumok közül.
  • A régi idők lelátójának hangulatába kaptak ízelítőt azok, akik megtekintették a Piros-Fehér Történetek legújabb részét a Nagyerdei Víztoronyban. Az Ultras Debrecen szerevezésében létrejött beszélgetés vendége „két régi motoros”, Bács Zoltán és Sándor Mihály voltak

Ajánljuk még:

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában