Utolsó ülésén több témáról tárgyalt a komádi testület

Haon.hu

Szeptember 18-án a képviselő-testület cikluszáró nyílt ülést tartott, amelyen tárgyalták a Komádi ivóvíz víziközmű és a Komádi szennyvíz víziközmű rendszer Gördülő Fejlesztési Terveit – tudatta a város a közösségi oldalán. Mint írják, a testület megszavazta többek között a rászorulók eseti lakásfenntartási természetbeni támogatását, mely alapján 2024. októberben az önkormányzat 1280 háztartásnak biztosít 6 ezer Ft/háztartás összegben eseti természetbeni juttatást utalvány formájában. 

Utolsó ülésén több témáról tárgyalt a komádi tetsület
Utolsó ülésén több témáról tárgyalt a komádi tetsület 
Forrás: Facebook / Komádi Városi Önkormányzat 

A testület döntött a Komotthon Közszolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft. által nyújtott szolgáltatások díjainak meghatározásáról, valamint megszavazták, hogy az önkormányzat a Komádi városban működő bölcsődébe, óvodába, általános iskolába járó gyermekek, tanulók részére az intézményi gyermekékeztetést 2024. október 1-től térítésmentesen biztosítja. Tóth Ferenc polgármester ismertette többek között a Sportcsarnok tetőfelújításának, valamint a Sportpálya felújításának jelenlegi helyzetét, melynek munkálatai még idén befejeződnek. Az ülés végén a 2019-2024-es önkormányzati ciklus lezárásaként okleveleket adtak át.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában