Az ország legnagyobb kihívása

2 órája

Ismét elindul a „Millió lépés az iskoládért” program

Szeptember 23-tól ismét elindul a „Millió lépés az iskoládért” program, amely ezúttal a férfiak egészségtudatosságát helyezi középpontba.

Haon.hu

Ismét elindul a „Millió lépés az iskoládért” program – tudatta portálunkkal a debreceni önkormányzat. Mint írják, a felhívás során a szervezők ezúttal a férfiak egészségtudatosságának fontosságára kívánják felhívni a figyelmet. Az akció 11 héten át, szeptember 23-tól december 8-ig tart.

Az ország legnagyobb kihívásában bárki részt vehet, aki aktív mozgással szeretné segíteni az általa választott iskolát
Az ország legnagyobb kihívásában bárki részt vehet, aki aktív mozgással szeretné segíteni az általa választott iskolát
Forrás:  Napló-archív

A tavaszihoz hasonlóan most is megvalósul a zöld kihívás, amelyet 2023-ban az Aktív Magyarország Program támogatásával a Magyar Szervátültetettek Szövetsége indított útjára, mely azóta minden idők legnagyobb mozgásra ösztönző játéka lett Magyarországon. 

A program keretében már több mint 400 ezer tanulót, szülőt, nagyszülőt ösztönöztek az aktívabb életmódra. A kihívásban közel 2000 iskola vett részt.

A szervezők mindenkit arra buzdítanak, hogy vegyenek részt a Millió lépés programban és az aktív közlekedésben. A „Millió lépés az iskoládért” programról bővebb információ a linkre kattintva érhető el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában