Átadó

2 órája

Nagy volt az öröme a mikepércsi óvodásoknak, átadták az óvoda új épületszárnyát

Az Őszköszöntő Családi Délután nem csak a szórakozásról szólt. A mikepércsi óvoda új épületszárnyát október 5-én adták át.

Haon.hu

A két feladatellátási hellyel rendelkező mikepércsi Csodavár Óvoda Tisza István utcai épületét bővítették 3 csoportszobával. Az új szárnnyal már adottak a gyerekek igényeihez igazodó, személyre szabott fejlesztő-nevelő foglalkozások megtartásához szükséges intim körülmények. Valamennyi csoportszobába speciális játszó- és fejlesztőeszközök kerülnek és kialakítottak egy játszóudvart is, mely szintén a gyerekek egészséges fejlődését szolgálja. A nagy terület lehetőséget nyújt továbbá sokféle mozgás- és egészségfejlesztő program megvalósítására, közösségi, valamennyi gyereket és szülőt érintő rendezvény megtartására, ami kiemelt szempont volt a fejlesztés során, hiszen a rendezvényeket eddig – helyhiány miatt – a helyi kultúrházban tartották – számolt be róla a hbmo.hu. 

A mikepércsi óvoda új épületszárnyát ünnepélyes keretek között adták át
A mikepércsi óvoda új épületszárnyát ünnepélyes keretek között adták át
Forrás: hbmo.hu

A beruházás az Európai Unió Terület- és Településfejlesztési Operatív Programja keretében valósult meg, mintegy 360 millió forint támogatásból. Az átadó ünnepségen Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzata képviseletében Pajna Zoltán üdvözölte a fejlesztést.

Megtekintették a fejlesztéseket
Megtekintették a fejlesztéseket
Forrás: hbmo.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában