dalos pacsirták

2019.05.07. 17:13

Angyali dallamok fiatal lányoktól

A legnagyobb videómegosztó portálra újabb közös dal került.

Forrás: Youtube / Réka Varga

A nagy sikerű magyar együttes, a Follow The Flow dalait sokan és sokféleképpen feldolgozták már. A Dal 2019-ből, és a korábban futó Az ének iskolájából ismert balmazújvárosi Nagy Bogi másodmagával szintén feldolgozta a zenekar legnépszerűbb számait, ugyanis a Debreceni Ady Endre Gimnázium végzős diákja, Varga Réka csatlakozott gitárjával Bogihoz.

A lányok által átdolgozott dalokról készült videó tízezer megtekintés fölött jár három nap után. A kommentek között is kizárólag dicséreteket olvashatunk, sőt volt, aki Németországból üzent nekik: „Szakmai és cukiságfaktorban 10-ből 1000 pontot adok. Bogi egy angyal hangján énekel, Réka kísérete pedig páratlan. Hatalmas puszi nektek Németországból.” Egy másik kommentelő pedig azt írta: „Tehetség önmagában semmi, a mondanivaló a lényeg. Azt gondolom, hogy ti adtok egy új, tartalmas mondanivalót ezeknek a zenéknek.”

Bogi és Réka már korábban is zenélt együtt, feldolgozták Pápai Joci Origo című dalát, emellett a világszerte ismert Despacito című slágert is. Továbbá, két éve felléptek a Fem3 Café dél­előtti beszélgetős műsorában is, melyben Hollós Korvin Lajos: Csonka vers balladáját adták elő, természetesen megzenésítve. Bogi tizenkét éves kora óta a nyilvánosság előtt szerepel, és az idei A Dal című műsorban is remekelt Holnap című saját szerzeményével, mostanában pedig mentorával, Molnár Ferenc Caramellel dolgoznak közösen Bogi új dalain.

ND

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában