kiállítás nyílik

2021.09.09. 14:15

Népszerű debreceni hölgyeket kapott lencsevégre Szőlősi Zsombor

Nők a debreceni kultúrában címmel nyílik tárlat Debrecenben.

Fotó: Borostyán Produkció Egyesület

Szőlősi Zsombor fotográfus Nők a nagyváradi kultúrában című kiállítását debreceni szereplőkkel a cívisvárosban is láthatja a közönség. A debreceni kulturális élet élvonalának női portréit szeptember 10-én mutatják be a Karakter 1517 kávézóban. A kampány célja a debreceni kultúra minden szegmensét érintő női jelenlét kihangsúlyozása – tudatta közleményében a szervező Borostyán Produkció Egyesület. A kiállítás házigazdája Mercs János, 2019-ben az év kulturális személyiségének választott színművész lesz, a fotótárlatot 17 órakor Puskás István alpolgármester nyitja meg. Az ünnepségen fellép Dargó Gergely, a Csokonai Színház művésze. Debrecen kulturális életének modelljei között láthatjuk többek között Jäger Éva énekesnőt, Láposi Terka bábszínházi művészt, Hajdu Imelda színművészt és Porkoláb Gyöngyi kulturális mediátort.

Szőlősi Zsombor Szatmárnémetiből származik és 10 éve foglalkozik fényképezéssel. Manapság főállású szabadúszóként segíti ki az ügyfelei igényeit, legyen az céges jellegű megkeresés vagy magánszemély általi családi és portréfotók vagy rendezvények megörökítése. A hivatalos megkeresések mellett kedveli a személyes fotós projekteket is, legyen az a város utcáinak megörökítése, táncos és cirkuszi akrobaták művészi pillanatai.

HBN

Borítókép: Czibere Ágnes festőművész fotóját is láthatjuk

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában