TéglásFeszt

2024.09.08. 13:08

Igazi bulihangulat és sikítás fogadta Nótár Maryt Tégláson - fotókkal, videóval

Az egész város együtt ropta Tégláson szombat este. Nótár Mary olyan bulit tartott, amit egy ideig biztosan nem felejt el senki sem.

Nagy Emese

Hatalmas bulit csinált Nótár Mary szombaton este a háromnapos TéglásFeszten, ahol rengetegen együtt ropták a legjobb mulatós zenékre. Kicsik és nagyok egyaránt tomboltak Nótár Mary legismertebb dalaira, szó szerint az egész város együtt mulatott.

Nótár Maryvel bulizott Téglás szombaton
Nótár Maryvel bulizott Téglás szombaton
Forrás: Czinege Melinda

Néhány helyi lakossal szóba elegyedtünk, akik elmondták, imádják a téglási fesztivált, volt olyan, aki azért vett ki szabadságot, hogy végigtomboljon 3 napot. Nem csoda, hiszen Kis Grófo és G.w.M is színpadra lépett, tehát azok, akik bulizni kívántak szeptember első hétvégjén Téglásra látogattak. 

Kiss Szilvia a családjával és a barátaival érkezett a Nótár Mary-koncertre, a Haon érdeklődésére kifejtette, ha Hajdú-Bihar vármegyében valahol színpadra lép az énekesnő, akkor ő ott van mindig, ha ideje engedi. Imádja a zenéit és azt a hangulatot is, amit szerinte csak Nótár Mary tud csinálni. És valóban, egyet kell, hogy értsünk Szilviával, a mulatós zene koronázatlan királynője hozza magával mindenhova a jókedvet, és egyszerűen nem lehet nem táncra perdülni a muzsikáira. 

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában