Emlékezzünk

2024.09.14. 11:18

Tragikus hirtelenséggel elhunyt fiatal színészre emlékeztek pénteken Debrecenben

A püspökladányi születésű Nagy László Zsolt egy előadás közben esett össze. A fiatalon elhunyt debreceni színészre emlékeztek pénteken egykori kollégái, barátai, ismerősei.

Haon.hu

Szomorú évfordulóra hívta fel a figyelmet nemrégiben a debreceni Csokonai Nemzeti Színház, társulatuk egykori tagjára, a 14 évvel ezelőtt, 2010. szeptember 13-án elhunyt Nagy László Zsolt debreceni színészre emlékeznek. Mint írják, egykori munkatársuk 2006-ban stúdiósként kezdett dolgozni a színháznál, 2009-ben megválasztották a debreceni társulat tagjává is.

Nagy László Zsoltra, a fiatalon elhunyt debreceni színészre emlékeztek pénteken egykori kollégái, barátai, ismerősei
Nagy László Zsoltra, a fiatalon elhunyt debreceni színészre emlékeztek pénteken egykori kollégái, barátai, ismerősei
Forrás: Facebook / Csokonai Nemzeti Színház

A debreceni Unokák Színházában, és a KonzervArtaudrium Színházi Műhely társulatában is tevékeny szerepet vállalt.

Nagy László Zsolt a barátaival készített F.A.L. című előadás szegedi vendégjátéka közben lett rosszul, s a kiérkező mentők már nem tudtak rajta segíteni, a helyszínen életét veszítette. 

Barátja, Kiss Gergely Máté színművész, aki maga is a színpadon volt a tragikus előadáson, halálának évfordulóján, szeptember 13-án, 22:30 órakor a Csokonai Teátrum elé szervezett megemlékezést, amelyre vártak mindenkit, aki ismerte, szerette, tisztelte barátját, Nagy László Zsoltot – olvasható a bejegyzésben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában