Tájékoztatás

2024.06.21. 20:29

Még mindig életveszélyes állapotban van a szerdai kerékpáros baleset sérültje

Baleset történt szerdán Bocskaikert határában, a Debrecen melletti 354-es úton. Az országos kerékpáros bajnokság egyik versenyzője álló autóba hajtott és életveszélyesen megsérült.

Haon.hu

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, súlyos baleset történt egy Debrecen melletti kerékpárversenyen június 19-én szerdán, az Egyéni Időfutam Bajnokságon egy versenyző álló autóval ütközött. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a baleset helyszínére mentőhelikopter is riasztottak és újra kellett éleszteni.

Mentőhelikoptert is riasztottak a kerékpáros baleset helyszínére
Mentőhelikoptert is riasztottak a kerékpáros baleset helyszínére
Forrás:  Illusztráció / Napló-archív

A versenyző állapotáról a Debreceni Egyetem M. Tóth Ildikó Sajtóközpontjánál érdeklődtünk. Portálunk megkeresésére az alábbi választ küldték:

Az országúti kerékpáros ob-n, június 19-én történt baleset helyszínéről egy súlyos, életveszélyes állapotú sérültet szállítottak a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kenézy Gyula Campusára. A beteget műtétet követően jelenleg is az intenzív osztályon ápolják, állapota: súlyos, életveszélyes.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában