Helyi sport

2 órája

Újpesten kell péntek este helytállniuk a DEAC jégkorongosainak

A csapat az eddigi öt meccséből négyet megnyert, péntek este Újpesten bizonyíthatnak a fiúk.

Haon.hu

Újpesten kell péntek este helytállniuk a DEAC jégkorongosainak

Forrás: deac.hu

Újpesten lép legközelebb pályára a DEAC jégkorongcsapata – számolt be róla a deac.hu. Mint írják, az első három mérkőzésén diadalmaskodott az Erste Liga 2024/2025-ös szezonjában a Debreceni Egyetem, többek között a magyar bajnok Fradi skalpját is begyűjtötte. A múlt hétvégén Erdély felé vették az irányt a fekete-fehérek, ahol előbb kikaptak Gyergyószentmiklóson, majd fölényesen verték a Sport Club Csíkszeredát.

Újpesten kell péntek este helytállniuk a DEAC jégkorongosainak
Újpesten kell péntek este helytállniuk a DEAC jégkorongosainak
Forrás: deac.hu

– A hat pontból hármat sikerült hazahoznunk, ami nem rossz eredmény – fogalmazott Bukor Rajmund, az egyetemisták védője. – Azonban természetesen mindkét találkozón a győzelem volt a kitűzött célunk – tette hozzá a DEAC játékosa, azaz nem voltak maximálisan elégedettek. – Valójában a Gyergyó elleni meccs is szoros volt a 7–3 ellenére, ám sajnos a harmadik harmadban lőtt góljaikra nem volt már válaszunk – értékelt a cívisek 34-ese.

A debreceniek pénteken 18 órától az UTE otthonában lépnek jégre, és az az összecsapás sem ígérkezi sétagaloppnak. A lila-fehérek hat meccsükből négyet sikerrel vívtak meg, ennek köszönhetően jelenleg a második helyen állnak a tabellán.

– Az Újpest kemény, gyors hokit játszó ellenfél. Nagyon oda kell figyelnünk a játékukra és arra, hogy ne kerüljenek minőségi helyzetekbe – mondta Bukor Rajmund, aki helyett már csak mi tesszük hozzá, hogy ha a DEAC játékosai azt nyújtják, amire képesek, győzelemmel távozhatnak a fővárosból – olvasható a közleményben.

Erste Liga alapszakasz
UTE–DEAC
péntek 18 óra, Újpesti Jégcsarnok

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában